PORTAL PRESSUM

Umažanka Nada Merli nastupila u kvizu Potjera

Umag
2016-01-21 11:39:19

Sinoć je u popularnom i gledanom kvizu Potjera nastupila i Umažanka gospođa Nada Merli. U prvom dijelu gdje se zarađuje novac bilo je očito da ju je svladala trema, a to je kviz za one koji su vični brzom razmišljanju, a tu je trema najveći protivnik.

No unatoč svemu uspjela je za svoju tročlanu ekipu priskrbiti 14.000 Kn dok su njene kolege bile uspješnije i prikupili 106.000 Kn. S iznosom od 120.000 Kn ušli su u završnicu kviza ali hodajuća enciklopedija znanja Zadranin Mirko Miočić ponovo je bio na visini zadatka, te je njihov niz 11 +1 uspio anulirati puno prije isteka vremena od dvije minute.

Trenutno najgledaniji kviz (a i jedini) koji se prikazuje iznimno je zanimljiv i intrigantan, ali se još jednom pokazalo da nije isto "igrati" ga iz fotelji ili stati pred kamere i voditelja Tarika Filipovića. No bez obzira na sve treba pohvaliti gospođu Nadu na hrabrosti i znanju koje je neosporno.

Umag ima još jednu kviz heroinu kojoj bljesak reflektora i zujanje kamera ne predstavlja problem. Sudjelovala je u nekoliko kvizova, a najviše nam je ostalo u sjećanju njeno sudjelovanje u kvizu "Milijunaš" u kojem je u dva navrata osvojila impozantan iznos Kuna. Naravno, radi se o gospođi Nataši Kukučka.

Franjo Sabo 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac