PORTAL PRESSUM

Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju ponovo stiže u Umag

Umag
2016-05-25 12:46:55

Nakon nezaboravnog druženja prošle godine u Umagu, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec kvalifikacije za predstavnika Istre, ali i Primorja ponovo će biti održano u našem prelijepom jadranskom gradiću. Jedinstvena atmosfera kojoj pridonose veseli domaćini te njihovi brojni gosti ove će subote zasigurno privući još više posjetitelja, a dodatni razlog za dolazak u Umag na Novu obalu svakako je i bogati zabavni program koji će upotpuniti cjelodnevno natjecanje tijekom kojeg će se šest timova boriti za ulazak u finale Zlatnog ćevapa.

U pripremi ćevapčića, ražnjića, kobasice, vratine i junetine sa žara okušat će se 3,2,1,peci!!! Dinka Brozovića, Roštilj u srcu Zorane Turković, Portal Pressum Franje Sabe, Gušti Ante Gambirože, Veseli Istriani Vladimira Pantovića te Međimurci Marijana Mesareka. Natjecateljskim ekipama pridružit će se i gradonačelnik Vili Bassanese sa svojim timom Ja volim Umag koji će roštiljati van konkurencije, no koji će morati ispuniti sve zadatke, od pečenja i serviranja jela gastro-sudu do pranja roštilja.

Osim odlične žive svirke i nagradnih igara za posjetitelje, od 12:00 do 18:00 sati na Novoj obali u ponudi će biti i svježe pripremljene PIK delicije sa žara te različita pića po promotivnim cijenama, stoga je subota idealan dan da odmorite nakon napornog radnog tjedna i zaboravite na kuhanje ručka.

Voditelj programa je popularni Frano Ridjan, a ulaz je slobodan.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku Grada Umaga te raznih partnera zahvaljujući kojima su osigurane sve namirnice i oprema za natjecatelje.

Izvor: Umag.hr


umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
On Sir Richard Francis Burton`s Trail - Atlas Rabac