PORTAL PRESSUM

Brtinigla NV na vrhu II ŽNLI, Dajli teški poraz u Smoljancima

Crna kronika
2016-10-02 05:18:18

Najveće iznenađenje četvrtog kola Druge ŽNL Istra je visina pobjede Smoljanci Sloboda u derbiju nad Dajlom. Daleko od toga ni da se očekivala gostujuća pobjeda Brtonigle NV ili „petarda“ Buzeta Rapcu, pa možemo današnje kolo nazvati – kolom iznenađenja.

Na Suhači rapsodija domaće momčadi. Nogometaši Dajle su već do 35. minute ostali s čak dva igrača manje (Ragač i Matić) pa su Smoljanci to uvelike iskoristili. Dvostruki strijelac za domaće bio je Ivan Pavlić, dok su po jedan dodali Antonio Ferlin, Mauro Mišan, Saša Lukman i Mladen Prodanović. Počasni za goste djelo je Ivana Prpića.

U Šišanu je sudac Josip Oroz u 63. minuti nakon niza prigovora isključio trenera Purisa Klaudia Zgrablića koji nakon toga nije htio napustiti teren, što je Oroz iskoristio za – prekid utakmice. Inače, do tog trenutka Šišanci su postigli pet pogodaka, i to Aldin Šabić dva, a Goran Stjepić, Kristijan Bistrović i Ivan Percan po jednog.

Vodnjanci su poveli na Kunfinu pogotkom Josipa Markovića, ali je domaćin Mladost stigla do pobjede pogocima Damira Šerifovića i Sendia Matića. U pobjedi Pule ICI golove su postigli Patrich Josipović i Dino Zupanić. Diego Vižintin doveo je Brtoniglu NV na Vinežu u vodstvo u sedmoj minuti, a na konačnih 0:2 postavio je Goran Medica.

Što se dogodilo Rapcu u Buzetu, teško je reći. Do sedme minute vodili su 0:2 pogocima Vedrana Kovačevića i Viktora Peraka, a onda naprosto „nestali“ s terena. Buzetu su pobjedu donijeli Marko Komljenović (2), Karlo Zlatić, Elvis Marinac i Goran Đuranović.

Izvor: Istrasport.eu


umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag