PORTAL PRESSUM

Odbojkaši Umaga furioznom igrom do pobjede

Zapošljavanje
2016-11-13 09:48:21

Odigrano je 2 kolo 2.HOLZ seniori, između ekipa MOK „UMAG“-CPM „UMAGO“ i ekipe OK „OPATIJE“.  Na teren školske dvorane u Umagu, istrčali su dečki MOK Umaga-CPM Umago u sastavu, Burić Luka, Veznaver Filip, Burić Karlo, Drača Miroslav, Čelebić Luka, Radočaj Ico Ivica, Štorc Andrej, Petretić David, Turcovich Eric, Savić Leo, Jovičić Ivan, Erjavac Deni, Lazarić Erik, Krajina Krešimir, braniti boje Umaga, predvođeni našim iskusnim trenerom Draganom Salapurom.

Pred sam početak utakmice upriličena je mala svečanost prilikom koje je uručena Zahvalnica našem članu kluba Leonardu Bankoviću koji je od ove godine otišao na studiji u Italiju te je morao  napustiti klub. Uz želje za uspjehom od strane kluba i svih igrača, osim zahvalnice uručena mu je i slika za uspomenu sa potpisima svih igrača kluba. On je bio i prvi član kluba od samog početka (2012. god). Zaželimo mu sreću na studiju i puno uspjeha u životu. Leonard Banković ti ostaješ dio povijesti ovog kluba.

Sretno
Danas se na tribinama okupilo 70-tak gledatelja koji su vrlo bučno podržavali naše dečke. Za razliku od prethodne utakmice, dečki su vrlo dobro ušli u meč, i stvaraju odmah razliku i privode set kraju sa rezultatom 25:13.

U drugom setu trener Umaga, Dragan Salapura,  nije mijenjao sastav a dečki nastavljaju istim intenzitetom kao u prvom setu, koncentrirano i ozbiljno te isto tako privode set kraju sa sigurnošću rezultatom 25:15.

Treći set domaći igrači započinju smireno i sigurno te su stvorili odmah i prednost od 4 poena,  i tako je bilo do pred kraj seta kada gosti stižu pri rezultatu 20:20 i presižu, (21.22) ali domaći opet kreću l koncentrirano i završavaju set sa 25:22.

MOK Umag je tako osvojio sva tri boda bez izgubljenog seta u svojem prvom ovogodišnjem nastupu pred domaćom publikom i drugu godinu takmičenja u 2. HOLZ seniori.
 
Danas smo mogli gledati jednu sasvim drugu ekipu u odnosu na prošlu godinu. Vrlo disciplinirano i sa zalaganjem igra se za svaki poen. Vidi se da rad, trud i zalaganje daju svoje rezultate (dečki su isti kao i lani). Čestitke na iskazanoj borbenosti i zalaganju. Samo tako dalje. Tako se brane boje kluba.

Dečki MOK Umaga su pokazali veliki napredak u ovih godinu dana i čestitke još jednom svima, dečkima treneru i publici koja je bila sjajna.

Edi Forza
Predsjednik
MOK Umag-CPM Umago

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag