PORTAL PRESSUM

Biciklijada od Befane

Istra
2017-01-06 10:30:53

Predivni zimski dani, kakve u Istri uz obalu Jadranskog mora možete redovito doživjeti u mjesecu siječnju, idealni su za rekreaciju, i to biciklističku. Sjeverozapadna Istra nakon novogodišnjih blagdana i Befane koja donosi poklone, donosi i Befanu na bicikli!

U nedjelju 8. siječnja, na području Bujštine organizira se rekreativna Biciklijada od Befane kojoj se mogu priključiti svi - od najmlađih do svih ostalih kategorija sportaša rekreativaca.

Biciklijada od Befane vozi se makadamskom i šumskom stazom dugačkoj oko 35 kilometara. Start i cilj ove zanimljive zimske rekreativne vožnje je u malom mjestu Marušići pokraj Buja. Polazak je ispred Doma kulture u 11 sati, svi sudionici plaćaju kotizaciju u iznosu od 40 kuna, a nakon biciklijade očekuje vas okrijepljujući ručak.

Zimska biciklistička avantura na istarskom polotoku pružit će vam atraktivnu vožnju kružnom stazom šumarcima gornje Bujštine, podnebljem zanimljivim zbog nevjerojatne prirodne ljepote i veduta koje krase ovaj dio Istre.

No, pripremite se na nešto više izazova od samog uživanja u predivnim krajolicima budući da je riječ o srednje teškoj dionici. Na Biciklijadu od Befane svakako ponesiti zaštitnu kacigu i rezervnu zračnicu.

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag