PORTAL PRESSUM

Otkrivena prljava igra poznatog umaškog trenera

Zanimljivosti
2017-04-01 01:25:04

Nakon što je ljetos nestao iz Umaga pod nerazjašnjenim okolnostima, poznati umaški trener (ime poznato redakciji), razotkriven je u svojim nečasnim namjerama, donosi nam portal iz susjedne BiH.

Naime njegova igra za bijeg iz Umaga pomno je isplanirana. Njegova prvobitna namjera je bila da preko jedne poznate banke preuzme klub kojeg ta banka financira, a nakon toga i poznatu hrvatsku tvrtku koja posjeduje lanac trgovina s obzirom na to da mu je supruga (trenutno) trgovkinja.

Sve je bilo pomno isplanirano, ali za te makinacije saznali su neki ljudi na jugu Italije kojima je taj isti trener ostao dužan 100 € u vremenu kada je trenirao na njihovom jugu u jednom periodu svoje trenerske karijere.

Talijani su mu ponudili da preuzme jedan super bogati klub sastavljen od samih amatera i podigne ga u razinu jedne Barcelone ili PSG-a. Želja im je bila dokazati da za veliki klub nisu potrebna poznata i skupa imena nego da se i s amaterima može to postići.

Plaća koja mu je ponuđena mjeri se s nekoliko nula, a postavljen mu je jedan jedini cilj. Mora tri puta pobijediti gradskog rivala kojeg pod svojom kapom drži lokalni KUM.

Nakon što je to i učinio, naš poznati umaški trener iznenada je dobio veliku ponudu iz Pariza da preuzme najveći Francuski klub. Da rastera sve profesionalce koji igraju u njemu, te da s amaterima, po uzoru na Talijansku avanturu, postavi klub na pijedestal svjetskog rukometa.

Pokušali smo stupiti u kontakt s "našim" trenerom, ali njegova osobna (guzata) tajnica nam je rekla da je trenutno van granica Europe te da će nas kontaktirati čim završi sve pregovore. Samo nam je došapnula da su Šeici s kojima trenutno pregovara vrlo tvrdi kada se pregovara o dolarima, te da oni inzistiraju da ga isplaćuju u lož ulju.

Kako bilo da bilo bila poznati trener pomno  je isplanirao svoju igru da bi u varijanti B preuzeo kao najveći uvoznik lož ulja, vodeću Hrvatsku naftnu kompaniju. U svojim planovima otišao je toliko daleko da je i svoju kćer rukometašicu poslao u jednu arapsku državi, pod krinkom rukometa, da malo ispipa puls Arapa.

Mi ćemo pomno pratiti razvoj događanja, a javnost će biti pravodobno informirana putem portala iz BiH ili našeg portala.

Uredništvo portala Pressum

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag