PORTAL PRESSUM

U Umag stiže goropadni Vrsar, a u Buje pitomi Medulin

Istra
2017-04-15 12:00:28

Nova teška utakmica danas čeka Umažane. U goste stiže treće plasirana momčad Vrsara. Za to vrijeme susjedi iz Buja imaju nešto lakšu zadaću. Njima stižu momci iz Medulina.

Nakon pobjede nad "fenjerašem" ekipom Jedinstava Omladinac iz Medulina i nesretno primljenog gola u posljednjim sekundama u Banjolama nada da bi se protiv Vrsara danas moglo napraviti više od trenutne pozicije obiju momčadi.

Umag u posljednje četiri utakmice igra dobro, ali česti izostanci i povrede limitiraju trenera Umažana Hrvoja Lončarevića dana vrijeme osvježi momčad u finišu utakmice. Kratka klupa očito je trenutno veliki problem, ali ne i jedini. Drugi problem je neefikasnost napada. Umagu nedostaje onaj pravi golgeter koji je spreman jednim ili s dva poteza riješiti utakmicu.

Danas niti vrijeme nije pogodno za igranje na domaćem terenu iako na teškom i natopljenom terenu slabije momčadi nekako imaju prednost, ali Lončarević ne gubi nadu. On je uvjeren da Umag danas može pobijediti Vrsar.

Utakmica NK Umag Mladost igra se u subotu u Stella Marisu s početkom u 16:30 sati.

Ekipa NK Buja u povoljnijem je položaju. Dobar plasman i domaći teren rasterećenje su za ekipu Dalibora Viškovića te se očekuje sigurna pobjeda Buježa nad nepredvidivom momčadi iz Medulina.

Utakmica NK Buje - NK Medulin 1921 igra se u Bujama s početkom u 6:30 sati.

Franjo SaboGRAFIKA: ISTRASPORT

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag