PORTAL PRESSUM

Piše Lejla Rizvanović: Što raditi u Umagu po kiši?

Zanimljivosti
2017-06-14 08:06:53

Umag taj naš, iako mali grad, nudi bezbroj mogućnosti kada je lijepo vrijeme. No, što je sa trenutcima kada padne kiša? Svi se zavuku pod svoje krovove i jadikuju. Kako ne bismo samo slušali jadikovke donosimo nekoliko idejica za aktivnosti kada pada kiša…

Movie night
Da, da… Reći ćete klasika – kiša je pa idemo gledati filmove, no to ne mora biti samo klasično gledanje filmova. Pozovite svoju bolju polovicu, simpatiju ili ljubavnika/cu na film i odaberite neki manje zahtjevan film, koji je istovremeno zanimljiv, ali ne toliko zahtjevan da se ne možete posvetiti osobi pored vas. Izvadite set z fondie iz kutije, rastopite čokoladu, narežite voće i povremeno „pikajte“ voćke dok gledate film. Sad zamislite što sve čokolada, dekica i film mogu učiniti od dosadne kišne večeri.

Book nigh
Kad ste zadnji put pročitali knjigu? Moguće je da čak da već dugo vremena pikirate zanimljivu knjigu, no jednostavno uz sve dnevne obveze nemate vremena uzeti knjigu u ruke i izdvojiti nekoliko sati kako biste otplovili u svijet mašte. Neka upravo kišni dan bude pravi dan za činiti ono za što inače nemate vremena, zato zavucite se pod dekicu i knjigu u ruke.

Social nigh
Okupite društvo u svom domu, nabavite grickalice i zabavite se uz neku od društvenih igara. Monopoly, Alias, Pictionary, Cluedo, Uno i mnoge druge su igre za više osoba koje će vas zabavljati do kasnih noćnih sati. Na taj način nećete svi biti sami u svojim domovima i spavati već ćete provesti dan u ugodnom društvu, a pritom se urnebesno zabaviti.

Wellness night inside
Priuštute si večer samo za sebe – upalite svijeće, pustite glazbu, natočite si čašu vina i opustite se u bogatoj mirisnoj kupki. Nakon toga piling i krema učiniti će da se osjećate kao beba. Istina je da, nakon takve večeri, malo tko želi raditi nešto drugo ili izlaziti igdje zato se ušuškajte u krevet i odmorite se za novi dan.
Ali ako biste više voljeli vrijeme provesti izvan svoja četiri zida onda predlažemo…

Wellness night outside
Što to znači? To znači da sjednete u auto i odvezete se tek nekoliko kilometara izvan Umaga, točnije do Babića gdje se nalazi Stambolija Wellness. To je novouređeni wellness, koji svojim korisnicima pruža potpunu intimu i nezaboravne trenutke. Između odlaska u finsku i tursku saunu možete se opustiti u relax zoni, a hidromasažna kada potpuno će vas opustiti da ćete zaboraviti na vrijeme. Aromaterapija, glazba i topla voda djelovati će na vas tako da ćete jedva čekati novi kišni dan kako biste pobjegli u ovu wellness oazu.
 
Sigurni smo da smo vam uspjeli dati barem jednu ideju što činiti kada u Umagu padne kiša, a do tada idemo uživati na suncu.

Lejla Rizvanović

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag