PORTAL PRESSUM

Objavljeni službeni rezultati izbora za vijeće MO grada Umaga

Umag
2015-03-18 12:48:36

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Umaga, na sjednici održanoj dana 15. ožujka 2015. godine u 20,30 sati u sastavu predsjednice Slavice Tomac-Ćirić, Renate Beletić i Alda Spade kao članova, u postupku provedbe izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Umag utvrdilo je rezultate glasovanja na biračkim mjestima na području Grada Umaga.

Ovo je službeno priopćenje izbornog povjerenstva. Vidljivo je da je sjednica održana na dan izbora, tj. u nedjelju 15.03.2015.g. u 20,30 h.
Već sljedećeg dana, 16.03. oglasile su se naj jače političke stranke sa svojim priopćenjima rezultata. Prvo je to učinio IDS proglasivši se apsolutnim pobjednikom, a nakon par sati i SDP koji se također proglasio apsolutnim pobjednikom.

Donosimo vam službene rezultate izbora za vijeća MO grada Umag. Prema viđenome, nema apsolutnih pobjednika, te se pitamo, čemu služe sva ta obmanjivanja javnosti.
Samim ne istinitim objavljivanjem navedene stranke obmanile su i nas novinare,koji nismo imali službeno izvješće izbornog povjerenstva, kao i sve građane ovoga grada.
Ovim činom i mi smo nešto naučili, samo objava nadležnog tijela smatra će se službenom objavom. Svaka škola košta.

Ovo su službeni rezultati izbora: http://www.umag.hr/prva.aspx?stranica=13057&j=CRO

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac