PORTAL PRESSUM

Dvanaest žigosanih bez bodova iz Vrsara

Nogomet
2017-11-18 02:38:09

Nakon odlične utakmice prošloga kola gdje su Umažani nadigrali Žminj, osokoljeni pobjedom ali i dobrom igrom, Umažani su doputovali u Vrsar na noge četvrtoplasiranoj momčadi lige.

Ponovo je Bojan Barić imao problema sa sastavljanjem momčadi. Nedostajali su dvije poluge Cecelja i Črnec. Bolestan je Čačija, te je povrijeđeno još nekoliko igrača. Barić ima dovoljan broj da postavi prvu jedanaestoricu i sebe kao jedinu rezervu. Ono što mu još nije išlo u prilog je to da su i juniori igrali svoje redovno kolo ovog subotnjeg jutra, tako da je jedino Čadraki koji igra za obije ekipe bio na raspolaganju Bariću.

Prvi dio utakmice u Vrsaru protekao je u znaku domaćina koji je svim silama nastojao riješiti utakmicu u prvom poluvremenu, ali žilavi gosti discipliniranom obranom držali su rezultat na nuli sve do '29 minute kada njihov blok probija Denis Bošnjak za vodstvo od 1:0 za domaćina Vrsar.

Drugo poluvrijeme izdržali su Umažani do '68 minute kada je Denis Bošnjak ponovo pogodio mrežu Podgajskog za 2:0, a na 3:0 u '85 minuti povisio je Leo Biondić koji je na poluvremenu zamijenio Kontošića.

Ipak do kraja čast "Dvanaest žigosanih" spašava Stjepan Babić koji je i prošloga tjedna bio strijelac te postiže gol za 3:1.

Identičan rezultat postignut je i na utakmici Istra Pula - Valbandon '72.

Franjo Sabo
PAROVI 11. KOLA: