PORTAL PRESSUM

Pravi derbi igra se u Bujama

Nogomet
2017-11-19 09:32:47

Nogometaši NK Buja nalaze se upravo na onoj poziciji koju smo predviđali početkom prvenstva 1. ŽNLI, a to je druga pozicija. Iako je kiks Medulina 1921 davao Buježima šanse da se popnu i zadrže na vrhu ljestvice, to nisu iskoristili gubitkom bodova upravo protiv Medulina.

Danas u Buje stiže nepredvidiva momčad Banjola koja je pirila Buježima za vrat sve do posljednjeg kola, a onda su napravili kiks na svom terenu protiv Vrsara prošloga vikenda (izgubili 2:1)i to je bilo dovoljno da Buje ipak u zadnje jesensko kolo uđe mirnije od gostiju koji će sve učiniti da uknjiže bodove iz nekoliko razloga.

Prvo gubitak bodova definitivno bi im značio i smanjene šanse za naslov prvaka 1. ŽNLI, s obzirom na stanje i formu Medulina i Buja, a drugo, unio bi i nemir u njihove redove.

No bilo kako bilo, danas nas očekuje jedna dobra i tvrda utakmica u kojoj domaćini Buje žele pred svojom publikom oprostiti se s pobjedom i pokazati da se proteklih dvije godine ozbiljno radilo, momčad je ostala na okupu i to je rezultiralo upravo pozicijom na ljestvici na kojoj se i nalaze.

Utakmica NK Buje - NK Banjole igra se na stadionu u Bujama s početkom u 13:30 sati u nedjelju 19.11.

Franjo Sabo

PAROVI I REZULTATI POSLJEDNJEG KOLA: