PORTAL PRESSUM

Grad umag dodijelio još dva stana obiteljima slabijeg imovinskog stanja

Umag
2017-11-21 10:36:06

U cilju kontinuirane potpore obiteljima slabijeg imovinskog stanja, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese je dana 20. studenog 2017. godine uručio ključeve i predao na korištenje dva nova stana u vlasništvu Grada Umaga.

Oba se stana, površine 53,90 m2 te 37,60 m2, nalaze u zajedničkom objektu u Školskoj ulici, a upravo je dovršena njihova rekonstrukcija radi predaje na korištenje. Tako su četveročlana obitelj Aliu i tročlana obitelj Korjan s oduševljenjem preuzeli ključeve novih stanova koji će predstavljati njihov novi dom.

Ovim je činom sedmero ljudi naše zajednice dobilo priliku započeti novi, bolji život. S ponosom možemo reći kako je Grad Umag socijalno osjetljiv grad kojemu je cilj umanjiti jaz u razlikama standarda svojih građana te biti podrška u podizanju kvalitete njihovih života. Grad Umag kontinuirano ulaže moralno i financijski u svoju zajednicu, s ciljem stvaranja ravnoteže u standardima života naših sugrađana, kao i nastojanje da navedeni standard iz dana u dan raste i dosegne razinu koja bi svakog sugrađanina učinila ispunjenim i zadovoljnim.

U posljednjih je osam godina Grad Umag zbrinuo dvadeset obitelji slabijeg imovinskog stanja, čime je izravno pomogao socijalno ugroženim sugrađanima te dodatno utjecao na postizanje boljeg i kvalitetnijeg života potrebitih članova naše zajednice.

umag.hr

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac