PORTAL PRESSUM

Mladi umaški odbojkaši u lovu na nove bodove

Odbojka
2017-12-02 06:02:32

U nedjelju  03.12.2017. sa početkom u 13 h u sportskoj dvorani Gimnasium u Rovinju, pomlađeni sastav MOK UMAG-CPM UMAGO, lovi novi nove bodove protiv ekipe MOK ROVINJ 2  iz Rovinja, u susretu 4. kola 2 HOL zapad seniori.

Nakon osvojenog boda u prvom kolu protiv ekipe OK Mlake u Rijeci i kandidata z a prvo mjesto, i pauze u drugom kolu (MOK UMAG je bio slobodan) te osvojena 3 boda u 3. kolu protiv ekipe MOK RIJEKA 2, ove nedjelje će pomlađeni sastav pokušati osvojiti bodove protiv ekipe MOK Rovinj 2 u Rovinju.

Od ove godine MOK UMAG nastupa u nešto pomlađenom sastavu, pošto 3 naša juniora su uvrštena u prvu ekipu. Ovog vikenda imati ćemo priliku vidjeti i 3 naša kadeta koji će po prvi puta nastupiti za seniorsku ekipu. Zaželimo im puno sreće i sportskog uspjeha.

Naime, početkom sezone je uprava kluba zajedno sa trenerom, Draganom Salapurom, donijelo odluku da se odustane od natjecanja u 1 HOL, te da se ostane u 2 HOLZ još koju sezonu kako bi mladi kadrovi koji treniraju  već par sezona, polako se priključili prvom sastavu i stekli potrebno iskustvo, uz naravno pomoć nekolicine starijih i iskusnih igrača, te time stvorili bazu za nadolazeće sezone.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag