PORTAL PRESSUM

Nova pobjeda mladih umaških odbojkaša

Odbojka
2017-12-03 09:28:18

Mladi umaški odbojkaši utakmicu su započeli u početnoj postavi sa 3 mlada igrača, koji od ove godine čine sastavni dio ekipe, Leo Savić, Karlo Burić i Antonio Degrassi, a na klupi su još bila 2 kadeta, Alex Ćetojević (2003) i Thomas Tarandek (2002 g.). To je i ovogodišnji plan MOK Umaga da se prikljući pto više mladih igrača prvom sastavu

Prvi set je pripao dečkima MOK Umaga. Iako set dobro otvaraju, na sredini seta dolazi do pada i prednosti domaćina od 4 poena, no brzo se dečki vraćaju i zatvaraju set u svoju korist rezultatom 25:21.

Drugi set do rezultata 8:8 je izjednačen no gosti ulaze u seriju grešaka i domaćin je to znao iskoristiti te zatvoriti set u svoju korist rezultatom 25:22.

Treći set isto tako započinje dosta izjednačeno do rezultata 5:5 kad dečki MOK Umaga opet preuzimaju vodstvo, i polako stvaraju razliku do kraja seta koja je sve veća i zatvaraju set sa 25:17.

U četvrtom setu se već od početka vidjelo da su dečki MOK Umaga odlučili zatvoriti utakmicu i ne dozvoliti da se ide na peti set. Tako da od rezultata 4:4 pa do kraja, stvaraju sve veću prednost i zatvaraju set sa 25:16 i time i samu utakmicu rezultatom 3:1.

U drugom trećem i četvrtom setu, su svoji premjerni nastup imali naši kadeti, Thomas Tarandek i Alex Ćetojević (Libero)
 
Danas su mlade snage MOK Umaga zajedno sa iskusnim igračima (Miroslav Drača i Luka Čelebić) pokazali da polako stasaju u jednu sjajnu ekipu. Ima još tu puno prostora za napredovanje i za doradit  na treninzima, ali su sigurno na dobrom putu.

OK „ROVINJ 2“ : MOK „UMAG“- CPM „UMAGO“  1:3 (21:25, 25:22, 17:25, 16:25)  
   
MOK UMAG-CPM UMAGO je danas nastupio u sastavu: Luka Burić, Karlo Burić, Leo Savić, Antonio Degrassi, Miroslav Drača (C), Luka Čelebić, Tomas Tarandek, Alex Ćetojević.
Trener: Dragan Salapura

Edi Forza
Predsjednik
MOK Umag-CPM Umago


umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag