PORTAL PRESSUM

MOK UMAG slavi šesti rođendan

Odbojka
2017-12-06 07:13:45

Prije točno 6 godina, na današnji dan 06.12.2011. osnovan je Muški odbojkaški klub Umag - Club pallavolo maschile Umago (MOK UMAG-CPM UMAGO), prvotno kao KOP UMGA-BVC UMAGO, da bi 2015 promjenio ime u MOK UMAG-CPM UMAGO.

U tih 6 godina postojanja, napravljeno je jako puno za mušku odbojku, dvoransku i odbojku na pijesku, na što smo jako ponosni, te zhavalni svima koji su doprinijeli tome.

Od organizacije raznih turnira, ljetnih i zimskih (7 ljetnih Umag OPEN-a i 9 zimskih UMAG OPENA, a slijedeće godine u sječnju imamo i jubilarni 10-ti zimski na koji očekujemo za sada 60 ekipa), organizaciju prijateljskih utakmica Hrvatske ženske reprezentacije, pokretanja škole odbojke, početak takmičenja seniora, kadeta i mlađeih kadeta u međužepanijskim ligama, organizranje ljetnih kampova, te osvajanja i naslova prvaka za seniore u 2. HOL zapad u sezoni 2016/17.

Sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo ljudi koji su osnovali klub, koji su svojim entuzijazmom i dobrom voljom sve to pokrenuli, uz veliku pomoć grada i njegovih institucija i ustanova, koji su prepoznali rad kluba, i na kraju svih koji su se uključili u rad, igrača te trenera koji su dali svoj doprinos svemu tome.

Zato čestitam svim članovima kluba (sadašnjim i bivšim) i djelatnicima, i samo tako dalje
Hvala i sretno

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK UMAG-CPM UMAGO

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag