PORTAL PRESSUM

Otvoren 30. međunarodni sajam u Poreču

Istra
2015-03-18 07:42:40

Promohotel  2015. – 30. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizampromohotel 2 – kopija

Sajam će se održati na 3 000 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora. Na sajmu će se predstaviti 140 izlagača, sa više od 300 brendova što znači da manifestacija bilježi porast od 20% u odnosu na prethodnu godinu. Tvrtke koje izlažu dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Republike Srbije i Španjolske.

Već tradicionalno u sklopu sajma održati će se i izložba ekoloških i autohtonih proizvoda 14. PROMONATURA u organizaciji Udruge Bio Istra, koja je i suorganizator sajma Promohotel.

Petu godinu za redom na sajmu će izlagati Autonomna pokrajina Vojvodina, Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost spolova koji će i ove godine pod sloganom « Najbolje iz Vojvodine« predstaviti svoje izlagače iz prehrambene industrije te pratećih sadržaja.

Dugogodišnji partneri Promohotela, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska drvna industrija također će predstaviti drvni sektor u kojem se okupljaju vodeće tvrtke za preradu drva i prodaju namještaja.

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva. Cilj održavanja sajma je približavanje našim sugrađanima svjetske trendove u ugostiteljstvu i turizmu te tako doprinijeti promociji i razvoju grada, i šire okolice. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje.

Program izlaganja sastoji se od: hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara , prehrane i slastica, aparati za pripremu toplih napitaka, rashladnih uređaja, prehrane, vitrina za sladoled i kolače, alkoholna pića kao i craft piva , papirnata galanterija i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, tekstilne industrije, proizvodnja kreveta i madraca, wellnes program, profesionalna oprema za čišćenje, oprema za eksterijere i interijere, podne obloge i alu stolarija, namještaj na bazi drva – kao osnovne sirovine, računalno programiranje, poslovno savjetovanje i edukacija i dr.

Za više informacija o Promonaturi kliknite ovdje

Kroz sve dane trajanja sajma održati će se i stručna dešavanja uz sudjelovanje kompetentnih predavača. Za više informacija o programu sajma kliknite ovdje

RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE:
Srijeda, 18.03.2015. / 12:00 – 19:00h
Četvrtak, 19.03.2015. / 10:00 – 19:00h
Petak, 20.03.2015. / 10:00 – 19:00h
Subota, 21.03.2015. /10:00 – 17:00h

ULAZ NA SAJAM JE SLOBODAN.

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag