PORTAL PRESSUM

MOK UMAG – CPM UMAGO POBJEDIO U DERBIJU 2 HOL ZAPAD

Odbojka
2018-02-11 08:53:40

U nedjelju 11.02.2018. sa početkom u 17,00 h u školskoj sportskoj dvorani OŠ Marija i Lina, pomlađeni sastav MOK UMAG-CPM UMAGO, igrao je derbi 6. kola 2 HOLZ protiv ekipe OK „MLAKE“ iz Rijeke, te uvjerljivo slavio rezultatom 3:1. Tako sada prvenstvo postaje zanimljivije jer obje ekipe dijele prvo mjesto sa 11 bodova.

Nakon dobivena prva dva seta i odlične koncentracije i igre, u trećem setu domaći igrači ulaze malo ležerno i gosti to iskorištavaju u svoju korist i zatvaraju set rezultatom 25:17. U četvrrtom setu do rezultata 15:15 vodila se borba poen za poenom, ali domaćini rade seriju od 4 poena i do kraja seta ju samo povećavaju i zatvaraju set u svoju korist. Sa ovom pobjedom uneseno je malo neizvjesnosti u borbi za naslov prvaka 2 HOLZ seniori.

Danas je svoji debi za seniorku ekipu imao i naš mlađi kadet Danijel Kremer, kojemu ovim putem želimo i puno sportskih uspijeha u budućnosti.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili: Ivica Ico Radočaj Abel Zolota, Miroslav Mimo Drača, Luka Čelebić, Luka Burić, Karlo Burić, Leo Savić, Antonio Degrassi., Thomas Tarandek, Alex Četojević, Danijel Kremer, Filip Paljuh.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

GradUmag2
umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag