PORTAL PRESSUM

Dino Slavić s maestralnih dvadesetak obrana junak umaške pobjede

Rukomet
2018-02-17 06:24:37

Rukometaši Umaga večeras (u subotu) ugostili su momčad RK Karlovca. Prilika je to da se umaškoj publici predstavi novi igrač koji je pristigao iz riječke Kozale, srednji vanjski Raul Valković koji je doveden nakon što se je već u prvoj minuti utakmice u Vinkovcima povrijedio Nikola Šolić.

Očito problemi za Borisa Lisicu trenera Umažana ne prestaju što se povreda tiče.

Utakmicu su bolje otvorili domaći rukometaši. Do '7 minute imaju 4:1 ali se Karlovčani vračaju u egal 4:4. To kao da je dalo upozorenje Umažanima koji nakon toga preuzimaju stvar u svoje ruke, a pogotovo kada je u igru ušao mladi Marin Sinčić na desno krilo, a Vlado Matanović na poziciju desnog vanjskog.

Na golu ponovo Dino Slavić baca u očaj protivničke igrače. Devet golova na saldu ponovo nam potvrđuje Slavićeve kvalitete.

Do poluvremena gosti smanjuju na prihvatljivih dva gola prednosti za Umažane.

STATISTIKA PRVOGA POLUVREMENA

1 POL 1702. M UM  1 POL 1702.  Ž KAR  GOL 1702 M

U drugo poluvreme domaća momčad ulazi beskomromisno na čistu i sigurnu pobjedu. Dino Slavić i dalje drži sve konce u rukama i kreće prema rekordnih 20 obrana, dok s druge strane Josip Maršan i novajlija u ekipi Raul Valković zabijaju bez greške.

Momčad Umaga ovom pobjedom održala se na svojoj petoj poziciji i riješila se momčadi Karlovca koja joj je "puhala" za vratom.

Krajnji rezultat 27:24

STATISTIKA UTAKMICE :

2 pol 1702 um 2 pol 1702 KARLGOL 2 1702 MUM

OSTALI REZOLTATI

REZ 1702 M

LJESTV 1702 M