PORTAL PRESSUM

Sudar kamiona i autobusa koji vozi liniju Poreč - Zagreb, ima teško ozlijeđenih

Crna kronika
2018-02-26 02:59:42

U izravnom sudaru autobusa i kamiona na raskrižju stare ceste kroz Gorski kotar na Gornjem Jelenju i ceste prema Crnom Lugu teže je ozlijeđeno 14 osoba, među kojima su dvojica vozača životno ugroženi.

Uz vozače autobusa i kamiona ozlijeđeni su putnici iz autobusa, doznaje se od primorsko-goranske policije.
G. Jelenje, 260218. Drzavna cesta D3, u prijepodnevnim satima dogodila se prometna nesreca izmedju Autobusa Autotrans prijevoznika koji je vozio na relaciji Porec - Zagreb i kamiona. Na fotografiji: mjesto nesrece. Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
 

Ozlijeđene u riječki Klinički bolnički centar prevoze timovi hitne medicinske pomoći iz Rijeke, Delnica i Vrbovskog koji su zajedno s vatrogascima stigli na mjesto nesreće ubrzo nakon sudara.

Nesreća se dogodila na cesti prekrivenoj snijegom oko 10.45 sati. Doznaje se da je autobus Autotransa prevozio putnike na liniji Poreč-Zagreb.

Nekoliko sati nakon teške prometne nesreće državne ceste DC3 Delnice-Rijeka i DC501 Oštrovica-Gornje Jelenje, otvorene su za promet uz obaveznu zimsku opremu, a zabrana je i dalje za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Pogledajte video objavljen na stranici Novog lista, snimljen blizu Gornjeg Jelenja koji svjedoči kakvi su vremenski uvjeti vladali u vrijeme nesreće.

Izvor i fotogalerija: OVDJE