PORTAL PRESSUM

OPG Tworek Mario: Ovog vikenda na Sajmu kobasica u Svetom Petru u Šumi

Istra
2018-03-03 11:42:07

Sajam će okupiti više od sto izlagača, od čega tridesetak proizvođača kobasica i ostalih mesnih proizvoda, a očekuje se više od šest tisuća posjetitelja. Otvorenje dvodnevnog sajma zakazano je za subotu u 10.30, a tada će se podijeliti priznanja najboljim, šampionskim proizvođačima kobasica u pet kategorija:
istarska kobasica, slavonska kobasica, kulenova seka, specifična kobasica, te kao novost u kategoriji istarska kosnica.

Više  ...... OVDJE

OPG TWOREK MARIO po šesti puta je na Sajmu u Svetom Petru u Šumi

Novogradiščanin Mario Tworek, vlasnik OPG-a Tworek, profilirao se u uspješnog i prepoznatljivog proizvođača domaćeg slavonskog kulena/kulina i drugih suhomesnatih delicija. U pogon za preradu uložio je oko milijun kuna, a njegovi kvalitetni slavonski proizvodi nalaze put do kupaca ponajviše na zagrebačkom tržištu, ali i u Dalmaciji i Istri.

Dobitnik je bezbroj međunarodnih nagrada za kvalitetu svojih suhomesnatih proizvoda i gotovo da nema Sajma niti mjesta u Lijepoj našoj u kojem Mario Tworek nije ponudio svoje proizvode.

" Ovaj Sajam "S kobasicom u EU" koji se održava u Svetom Petru u Šumi, za mene je uvijek novi izazov. Ovdje dolazim po 6. puta i svaki puta uživam u gostoprimstvu kako domaćina, tako i posjetitelja sajma. Kvaliteta ponuđenih proizvoda svih izlagača je vrhunska, tako da su svi zaslužili nagrade. Istra je jedna predivna regija i uvijek se u nju vračam s osmjehom na licu što sa svojim proizvodima mogu obradovati svoje kupce". Rekao nam je Novogradiški mag za suhomesnate proizvode Mario Tworek.

Franjo Sabo


umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag