PORTAL PRESSUM

Umažankama danas treba puna dvorana da ih ponese do bodova spasa

Rukomet
2018-03-11 11:08:20

Danas u Umagu gostuje Trešnjevka, ekipa koja drži 17 bodova na svom kontu, samo dva boda više od Umažanki, a Umažanke od dvanaestoplasirane ekipe Dugo Selo "samo" šest bodova više (iz lige ispadaju tri ekipe), S toga lako je zaključiti da Umažanke ne smiju napraviti kiks. Današnju i još dvije utakmice moraju dobiti za "miran san".

Ovdje se radi o dvije podjednake ekipe. Bodovi kod kuće, poraz u gostima, iako su ih jesenas Umažanke dobile u Zagrebu 29:30. Gubila je Trešnjevka i od onih jačih na svom parketu ali i onih koje je eventualno trebala pobijediti (Zamet). Jedinu gostujuću pobjedu imaju u Vranjicu protiv "fenjeraša" lige.

No da ne bi bilo "lako ćemo", treba skrenuti pažnju da u svojim redovima imaju jednu izvrsnu Petru Dičak koja zabija gotovo osam golova po utakmici, te Andreju Šimara s više od pet golova. Na golu je Lea Belićev koja redovito brani preko deset lopti.

No da ne bi bilo kako su djevojke Trešnjevke iz Zagreba bauk za Umažanke. Našim djevojkama danas treba dobro popunjena dvorana koja će ih kao i obično nositi kroz utakmicu, a onda Ani Jajčević, Teni Mataija i ostalim djevojkama predstoji samo da, kao i obično, kod kuće "melju" protivnice i uknjiže ta dva vrlo važna boda.

Utakmica ŽRK Umag - RK Trešnjevka igra se u Sportskoj školskoj dvorani u Umagu s početkom u 17:00 sati

Franjo Sabo

LJESTVICA

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag