PORTAL PRESSUM

Umažanke prokockale prvu meč loptu

Rukomet
2018-03-11 05:24:23

Utakmica koja se danas igrala u Umagu za obije ekipe značila je mnogo. Gošće iz Zagreba (Trešnjevka) da anuliraju jesenji poraz od jadnog gola razlike 29:31), a domaće Umažanke da domaćom pobjedom izbjegnu neugodnost da u posljednjim kolima "spašavaju živu glavu" opstanka u elitnoj ligi.

Prvo poluvrijeme, očito je da su bolje otvorile (a i zatvorile) gošće. Obrana Umažanki bila je katastrofalna kroz cijelo prvo poluvrijeme tako da niti učinak vratarki nije vrijedan spomena. S druge strane mučile su se domaće igračice i u napadu iako na kraju 13 golova u mreži gostujuće vratarke Lee Belićev i nije tako loš skor.

U '24 minuti povrijedila se Tena Mataija i bit će to veliki hendikep za ekipu u nastavku utakmice.

Bilo bi lijepo da vam prikažemo statistiku prvoga poluvremena, ali na žalost, hrs nam je ovoga puta to uskratio.

Krajnji rezultat prvoga poluvremena 13:17. Vodstvo gošći s + 4 gola.

Drugo poluvrijeme trener Umažanki Vujić krenuo je s dva pivota (Gašić, Bunić) s lažnim desnim krilom (Miočinović) koja se po potrebi "pretvarala u desnog vanjskog, ali niti to nije donijelo rezultatskog pomaka u napadu ali je učvrstilo obranu tako da je uslijed "čvršće" obrane "proradila" i domaća golmanica Danica Delić.

Previše zicera na ovoj utkmici promašile su domaće igraice, a gostujući trener Miran Ognjenović posebnu je pažnju usmjerio na najopasniju Umažanku Anu Jajčević ne davši joj previše prostora da se razmaše.

Do kraja utakmice gošće iz Zagreba drže svoju prednost od 4-5 golova prednosti, a Umažanke sve nervoznije sve više griješe.

Krajnji rezultat ŽRK UMAG - RK TREŠNJEVKA 20:28  (13:17)

Franjo Sabo

ŽRK Umag: Delić, I. Pratljačić, Allesio Selar, M. Pratljačić, S. Imamović, Mataija, Miočinović, Jajčević, Tea Bunić, Kovač, Gašić, Ti. Bunić, Popović, Žuliček,

RK Trešnjevka: Rabar, Beličev, Lesac, Lukšić, Smiljanić, Šimara, Miletić, Stojanov,  Čagalj, Matijaš, Dičak

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag