PORTAL PRESSUM

Mlađi kadeti MOK Umag budućnost su kluba, danas nove dvije pobjede na kontu

Odbojka
2018-03-18 05:43:59

U dvorani  Gimnasium u Rovinju, u razigravanju međužupanijske lige mlađih kadeta , MOK UMAG-CPM UMAGO  je odigrao prva dva susreta od ukupno 6 (3 kola).

Odigrani su susreti protiv OK GROBNIČANA i OK MLAKE iz Rijeke.

Dečki MOK UMAG-CPM UMAGO su ostvarili dvije pobjede. Protiv OK GROBNIČANA utakmica je otišla u treći set, te su pobjedili sa 2:1 (25:21, 13:25, 15:08), a protiv OK MLAKE upisali su čistih 2:0 (25:14, 25:12).

Bez obzira što na trenutke igra nije bila na nivou prethodnih utakmica, ovim pobjedama dečki MOK UMAG-CPM UMAGO, nastavljaju oduševljavati pobjedama. Danas su priliku dobili i neki drugi igrači (zbog izostanka radi bolesti nekih dečki) i pokazali su veliko zalaganje i borbenost. Vidljivo da ova mlada ekipa sazrijeva svakim danom sve više bez obzira na to što igra nije bila na nivou prethodnih.

Sada slijedi pauza od 21 dana do slijedećeg kola, koje će se odigrati 14 ili 15.04 u Čavlima.

Čestitke dečkima, na lijepom rezultatu i poželimo da do slijedećeg kola budu svi zdravi i pokušaju se što bolje, kao prvo zabaviti i odigrati. Ovim novim uspjehom, mlađi kadeti samo nam daju motivaciju za daljnji rad i zalaganje.
Čestitke i roditeljima koji su opet došli u velikom broju pomoći svojim bodrenjem našim dečkima.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili: Paljuh Nicola, Rabar Vukić Dominik, Hatemič Dominik, Vežnaver Thomas, Četojević Alex, Kremer Danijel, Grassy Ryan, Krasti Christopher, Korijan Ivano Noa, Hlaj Fattor Oscar, Ileković David, Hozanović Meris. Bog bolesti nisu nastupili Nadal Gabrijel i Fabijanić Patrik, te zbog ozlijede već duže vremena je odsuta Sodomaco Nicolas.

Trener: Dragan Salapura

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag