PORTAL PRESSUM

Umaški odbojkaši gostuju u Rijeci

Odbojka
2018-04-07 02:48:04

U nedjelju 08.04.2018. sa početkom u 13,45 h u dvorani Mladosti u Rijeci, pomlađeni sastav MOK UMAG-CPM UMAGO, igra utakmicu 8 kola protiv ekipe MOK „RIJEKA II“ iz Rijeke.

Nakon 2 mjeseca čekanja, poslije prve utakmice drugog djela (s obzirom na sustav natjecanja, odgode utakmice i pauze u prošlom kolu zbog neparnog broja ekipa) dečki MOK UMAG-a gostuju kod ekipe MOK RIJEKA II, u utakmici 8 kola 2 HOL zapad seniori, u kojoj će pokušati pobjedom zadržati priključak za vodećim.

Nadam se da ova duga pauza neće utjecati na dečke, iako smo u ovom razdoblju imali 2 prijateljske utakmice. Ujedno vjerujemo da će i savez dogodine vodit računa o sistemu natjecanja te da će po tom pitanja nešto poduzeti. Naime, kao i prošle godine, dešava se da praktički pauza (uz iznimku 1 utakmice) traje skoro 4 mjeseca. To nikako nije dobro za takmičare i takmičenje. Vjerujemo da će se po tom pitanju nešto poduzeti jer inače ovakav način takmičenja djeluje loše na samo takmičenje i na takmičare, i samim time i na klubove ove lige. To djeluje destimulirajuće na sam rad sa mladima i okupljanje istih, a s obzirom da znamo da je muška odbojka na niskim granama, to svakako nije dobro i potrebno je pod hitno nešto poduzeti.
No, o tome drugom prilikom.

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag