PORTAL PRESSUM

Polovičan uspjeh mladih umaških odbojkaša u final fouru

Odbojka
2018-04-14 07:37:52

U dvorani  u Čavlima (Rijeka), u razigravanju međužupanijske lige mlađih kadeta , MOK UMAG-CPM UMAGO  je oigrao dva susreta.
Nakon uspješnog prošlog 1. kola i upisane dvije pobjede, danas su na red došli mečevi protiv OK Rovinj 1 i OK Grobničana.
Protiv OK Rovinja dečki su upisali pobjedu. Prvi set su dečki odigrali bezprijekorno, no u drugom setu se vodila prava borba od početka do kraja, poen za poenom, ali dečki MOK Umaga su bili uspješniji i zatvorili set u svoju korist 28:26, a time i utakmicu rezultatom 2:0.
U drugu utakmicu naši dečki su ušli malo preplašeno, i dečki OK Grobničana stvaraju prednost u startu od 9:0. Naši dečki polako smanjuju tu prednost ali OK Grobničan zatvara set sa 25:19. Drugi set počeo je malo bolje do rezultatat 6:4, ali onda ponestaje snage i koncentracije, te OK Grobničan zatvara sa 25:11.

Ukupno gledajući možemo biti više nego zadovoljni sa našim dečkima, kojima je jedino nestalo koncentracije i malo snage u drugoj utakmici, pošto su se u prvoj istrošili fizički i psihički.
Sve čestitke dečkima, te sada predstoji za 7 dana 3 kolo u Umagu na domaćem terenu gdje će dečki pokušati ostvariti plasman na državno prvenstvo.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili: Paljuh Nicola, Fabijanić Patrik, Rabar Vukić Dominik, Hatemič Dominik, Vežnaver Thomas, Četojević Alex, Kremer Danijel, Nadal Gabrijel, Hlaj Fattor Oscar, Ileković David, Hozanović Meris.
Trener: Dragan Salapura

REZULTATI UTAKMICA
MOK UMAG-CPM UMAGO : OK ROVINJ 1    2:0 (25:15, 28:26)
MOK UMAG-CPM UMAGO : OK GROBNIČAN   0:2 (19:25, 11:25)

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag