PORTAL PRESSUM

1.ŽNLI: Buje na Veli Vrh, Umag u Ližnjan

Nogomet
2018-04-15 08:51:32

Utakmicama 16. kola 1. ŽNLI nastavlja se borba, s jedne strane za prvaka u kojoj je glavni akter momčad NK Buja, a s druge strane za o(p)stanak u kojoj je glavni akter momčad NK Umag Mladosti.

Prvak na ljestvici ekipa NK Buje gostuje na Velom Vrhu kod ekipe sa začelja, ali i ekipe koja se je pojačala u zimskom prelaznom roku i lagano ali sigurno bježi sa začelja koje je prepustila inferiornim Umažanima.
Buježi imaju ekipu za viši rang to je bilo evidentno već ljetos u tijeku priprema. Sada samo odrađuju "kozmetiku" i ove utakmice koje su pred njima trebale bi im poslužiti za dodatno uigravanje linija i trenerskih zamisli za viši rang u kojem će se natjecati sljedeće godine.

Današnja utakmica je za Buježe u znaku slavlja. Kapetan momčadi Aleksandar Beba Uzelac, na izboru sportaša grada Buja izabran je za sportaša 2017.g. na čemu mu čestitamo.

A kako funkcionira jedan zdrav kolektiv, sa ekipom koja vodi klub prema naprijed dokaz je i nabavka Kombi vozila za prijevoz igrača koje su vrijedni neimari kupili osakupivši novce donacija pravnih subjekata, Grada buja i svih onih koji vole ovaj klub. Ovo je primjer da se jednim kvalitetnim zaokretom sve brzo može promijeniti, a to su Buježi i dokazali. Bravo!!!S druge strane Umažani gostuju u Ližnjanu kod uvijek neugodnog protivnika. Oni su svoje adute ispucali gubitkom bodova od direktnih suparnika (Veli Vrh, Istra Pula) za ispadanje, tako da ih još samo čudo može spasiti.

Utakmice 16. kola 1. ŽNLI igraju se u nedjelju u 16:30 sati

PAROVI 16. KOLALJESTVICA:

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag