PORTAL PRESSUM

III ŽNLI sjever A: Moela kod Galeba za potvrdu prvaka

Nogomet
2018-04-15 09:14:35

Moela s 30 bodova, pet više od Petrovije gotovo je sigurno zacementirala svoju prvu poziciju na ljestvici 3. ŽNLI sjever A. Kao što se je i očekivalo dva međusobna susreta bila su presudna da odluče prvaka. Već na samom početku prvenstva znalo se je da su Moela i Petrovija najkvalitetnije momčadi lige te da će upravo one voditi glavnu riječ u prvenstvu. Livade su bile pritajeni član i strpljivo čekale neki kiks lidera, ali do sada to nisu dočekali.

Danas (nedjelja 15.04.) Moela gostuje kod "Fenjeraša" Galeba koji se već nekoliko godina rekreativno takmiči u ovom rangu natjecanja. Tako da tu ne očekujemo neka iznenađenja. Ali iznenađđenja može biti u Sv. Mariji na Krasu gdje gostuju Livade. Nogometaši Dinama već su pokazali da mogu iznenaditi. To je na svojoj koži osjetila i Petrovija "prosipavši" dva boda koja su je stajala i mogućeg naslova prvaka.

A upravo Petrovija gostuje u Momjanu kod opasnog protivnika koji ne voli gubiti bodove na svom terenu. Tako da tu isto očekujemo jednu dobru i živu utakmicu.

Savudrija dočekuje momčad Grožnjan Oprtalj i tu za ekipu kreše Skutarija ne bi smjelo biti problema da uknjiže bodove na svom domaćem terenu.

Sve utakmice 12. kola igraju se u nedjelju 15.04. s početkom u 16:30 sati.

PAROVI 16. KOLALJESTICA:

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag