PORTAL PRESSUM

III ŽNLI sjever A: Petrovija šampionski, Moela tucetom golova deklasirala Galeb nakon čega je utakmica prekinuta

Nogomet
2018-04-16 08:22:00

Slika III ŽNLI sjever A već je poznata. Moela je prvak i teško da je itko od pratitelja (Petrovija i Livade) može skinuti s trona. Dok se borba za drugu poziciju vodi upravo na relaciji Petrovija-Livade.

REZULTATI 13. KOLONK GALEB - NK MOELA 0:12  (0:9)

Moela je doputovala u Juricane bez opterećenja. Poznato je već od početka prvenstva da su (Galeb) Juricani jedna rekreativna momčad u kojoj nema (sportskog) reda ni discipline. Momčad u kojoj igraju momci koji treniraju kada stignu (a češće ne stignu), tako da njihov trener Slobodan Trbović niti nema s kim raditi na treningu i jedino je sretan kada mu na utakmicu dođe 11 igrača.

No tih 11 jučer nije bilo iako se je igralo u Juricanima. Utakmicu je Galeb započeo s osam igrača da bi kod rezultata 0:12 sudac utakmice Anto Vidović iz Umaga morao, nakon što je Galeb ostao sa šest igrača u polju, prekinuti ovu utakmicu.

Ovu situaciju delegat utakmice Slaven Savić u zapisniku ovako je opisao: Domaćin utakmicu počeo s 8 igrača. Kod domaćina igrač s br. 9, Amidžić Zuhdija,izašao iz igre na poluvremenu zbog ozljede. Kod domaćina igrač s br. 1, Mejak Denis, zbog ozljede napušta igru u 54 min. Utakmica prekinuta u 54 min zbog nedovoljnog broja igrača kod domaće ekipe na terenu.

Golove za Moelu postigli su: Ivan Njoko Matošević 4, Boško Radić 3, Elvio Brombara 2 i Luka Čavarović 2, Mateo Cerin  jedan gol.SAVUDRIJA - NK GROŽNJAN OPRTALJ  2:1  (1:0)

Pobjedom protiv ekipe NK Grožnjan Oprtalj trener Salvorina Krešimir Skutari dobio bi mir i ostao bi na sredini ljestvice III ŽNLI sjever A. Dvanaest igrača u zapisniku utakmice, a igra se na domaćem terenu, dovoljno govori s kojim se i on problemima suočava u klubu koji prije početka prvenstva najavljuje "čuda" ali s vremenom zanos opada a prevladava apatija koju niti Skutari s svom energijom ne može da promijeni. Ali očito je, ono što Skutari ima, to i vrijedi, a to je pokazala i utakmica protiv ekipe Grožnjan Oprtalj kojih ima uvijek dovoljno ali nikako da se rezultatski pokrenu, a uvijek su tu negdje blizu pobjede.NK DINAMO - NK LIVADE  1:2  (1:1)

Nije Dinamo izdržao kanonadu gostiju iz Livada iako je Toni Gere doveo domaćine u vodstvo u '15 minuti. Radost domaćina trajala je samo šest minuta. Gostujući napadač Matej Štefanić izjednačio je na 1:1, rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Drugi dio momci Gorana Miljuša pokušavali su riješiti jednim golom koji bi ih poveo u osvajanje tri boda ali jocker s klupe trenera livada Kristijana Brajkovića Karlo Pletenac odlučio je pomutiti planove igrača Dinama i u '72 minuti zabio za konačnu pobjedu Livada 2:1.NK MOMJAN 1947 - NK PETROVIJA  2:7  (0:4)

Emanuel Melon i Moreno Doz zavili su, uz pomoć Marka Mihalja, ekipu  Momjana "u crno". Po tri gola Melona i Doza uz gol Mihalja za visoko vodstvo od 0:7 na kraju su ublažili domaći Patrik Pribac i Ivan Tubak za konačnih 2:7.

Ovim je momčad Petrovije ponovo pokazala i dokazala svoju snagu u ovom rangu takmičenja, ali i jednu dobru organizaciju kluba koji ima svoju viziju.


LJESTVICA:PAROVI 14. KOLA:

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag