PORTAL PRESSUM

Mlađi kadeti MOK Umag viceprvaci regije zapad

Odbojka
2018-04-21 12:17:01

Jednom pobjedom i jednim porazom, mladi kadeti MOK UMAG-CPM UMAGO, su danas ostvarili povijesni rezultat, i osvojili 2. mjesto u međužupanijskoj ligi i tako stekli pravo nastupa na finalu državnog prvenstva za mlađe kadete koji će se održati u Rovinju od 11-13.05. ove godine.

U današnjim susretima mlađi kadeti MOK UMAG-CPM UMAGO  su ostvarili 1 pobjedu protiv OK MLAKE iz Rijeke i jedan porez protiv ekipe OK ROVINJ . Nakon prošlotjednog uspjeha nad ekipom OK Rovinj1, naši dečki danas nisu uspjeli ponoviti igru od prošlog puta i tako upisali poraz. NO bez obzira na to, na kraju su naši dečki zauzeli odlično 2 mjesto u skupini koje ih vodi dalje.

Ovo je za ovu generaciju i klub općenito, veličanstveni uspjeh nakon nepunih 7 godina postojanja kluba i druge godine takmičenja sa mlađe dobnim kategorijama u županiji i regiji.

U klubu smo jako ponosni na ovaj rezultat i na  i na angažman dečki i trenera  ka ostvarenju ovog rezultata.

Velike čestitke idu dečkima i treneru, koji su svojim radom i trudom doveli do tog rezultata.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili: Paljuh Nicola, Fabijanić Patrik, Rabar Vukić Dominik, Hatemič Dominik, Vežnaver Thomas, Četojević Alex, Kremer Danijel, Grassy Ryan, Krasti Christopher, Nadal Gabrijel, Hlaj Fattor Oscar, Ileković David, Hozanović Meris.

Trener: Dragan Salapura

REZULTATI UTAKMICA

MOK UMAG-CPM UMAGO : OK MLAKA (RI)       2:0 (25:08, 25:12)
MOK UMAG-CPM UMAGO : OK ROVINJ 1          0:2 (16:25, 21:25)

Edi Forza - predsjednik

Fotogalerija: OVDJE

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag