PORTAL PRESSUM

Kolumna Sabotaža: SUDAR U ZORU

Kolumna - Sabotaža: Franjo Sabo
2015-03-07 10:05:32

SABOTAŽASnažan tupi udarac prekinuo je moj blaženi ranojutarnji san. Sudar. Prvo je što mi je palo na pamet. Iskočio sam iz kreveta i kao savjesni građanin odmah zgrabio torbicu prve pomoći, zlu ne trebalo. Kad ono ništa. Trknula se dva auta. Vozači su se derali jedan na drugoga. Odmah sam primjetio da su u pitanju „tatini sinovi“. Obojica nešto preko 20. Jedan vozi Mercedes, a drugi novu Toyotu.

Susjedi su izbauljali iz kreveta, pa tko da propusti ovakav društveni događaj u naselju. Zadnji sudar je bio prije 7 godina kada je susjed Pero opizdio biciklom neku babu. Baba je slomila palac na desnoj ruci. Pričalo se tada da je baba podletila pod Peru, a ja zastupam stajalište da je Pero podletio pod babu pošto je još mjesecima hodao na krivo. Sve u svemu, bio je to dan koji se još godinama prepričavao.

U posljednje vrijeme počele su kružiti priče da sa našim naseljem nešto ne štima. Kod svih, u drugim naseljima se nešto dešava,  poplave, požari, sudari, tuče, a kod nas ništa. Mir, tišina. Najveću buku prave moj i Ivanov pas kada se počnu dogovarati preko ograde koja se kujica „tjera“ ovih dana. Rade to ponekad preglasno. Ja ih razumijem, jebeš sex ako nitko za njega nezna.No vratimo se jutrošnjem sudaru. Bila je to jedinstvena prilika da vidimo tko spava sa ženom, a tko ne, tko spava u pidžami, gaćama, a tko gol. Ivan se odmah provalio. Dalo se iz aviona primjetiti da je obukao gaće naopako, onako na brzinu. Pa šta, mlad je, ima mladu ženu, nije poludio da po ovoj vrućini spava u gaćama. A njegova supruga, e ona fakat nije imala ništa ispod prozirne spavačice. Jednog trenutka čak su i vozači prestali da se svađaju. Prizor je bio veličanstven. Rano jutarnje sunce probija svoje zrake kroz susjedinu spavačicu. – „Pogledaj ju molim te, pa bar se mogla malo fazonirati“. Čuo se komentar susjede Pepice, neznate je vi, a bolje da ju neznate, to vam je alapača bog da te sačuva. Prvo što mi je palo na pamet bilo je „sva sreća da ti nemaš prozirnu spavačicu“.

Taman kada smo pomislili da je susjeda u prozirnoj spavačici vrhunac jutarnje erotike iz sudarenih auta počeli su izlaziti komadi. Prvo jedna noga, duga kao u žirafe, pa druga. Nastao je tajac, muk.
„Jebote, ovo su neke misice“, čuo se Grga, koji btw. ima astmu, tako da je njegovo ubrzano disanje podsjećalo na pred orgazmično stanje. Nakon nekoliko minuta svi muški su imali astmu. Ubrzano se disalo. Čak je i susjeda Kata, za koju sam oduvijek sumnjao da pored muških voli i svoj spol, počela nekontrolirano dahtati. Četiri ljepotice, dugih nogu, bujnih sisai lijepe kao jutarnja rosa. Štaš' ljepše u 6 ujutro.

Jedna od misica, plavuša, e ta je bila bomba. Prozirna suknja, tako da su se tange jasno vidjele, ili nisu, neznam baš sigurno, zamolila me dali može ući kod mene u kuću da se malo umije i popije čašu vode. – „Kako ne, samo izvolite“, bio sa uobičajeno susretljiv. Toga trenutka iz kuće je izašla i ova moja. Njoj je trebalo malo više vremena da se priključi ovom društvenom događaju. Ja sam taman krenuo s plavušom u kuću šacujući je sa zadnje strane. –„Gospođice moja kuća je bliže“, pokušao se ubaciti Mladen s namjerom da minira moju nakanu da pokažem svoje gostoprimstvo. –„Mladeene, odj... , fataj se ovih drugih, ne diraj moju trebu“. Tada me supruga čvrsto zgrabila za ruku, pogledala me oštro i rekla, -„budem li vidjela da buljiš u ovu fuficu, oko ću ti iskopati“. – „Pa iskopaj, jebeš jedno oko“, promrmljao sam si u bradu. Čekati narednih sedam godina na novi sudar, a kakve sam ja sreće opet će u igri biti neka baba i neki nastrani susjed, vrijedilo je jednog oka.
Pepica, koja po prvi puta nije bila u centru pažnje, mrmljala je nešto o nekom debelom, čelavom, dlakavom susjedu. A ja, ja sam kao nekada kada sam bio u najboljim godinama opet ponosno hodao uživajući u svojih pet minuta. Bio je to izniman osjećaj, kao onomad kada sam onu striptizetu, za kojom je uzdisao cijeli grad, oskudno obučenu odveo na rano jutarnju kavicu. Neka se zna da baja ostaje baja.

Susjedi su se razišli, ova moja nešto baš i nije raspoložena jutros, ja se nisam niti umio, a tko i bi nakon onog poljupca zahvale na ljubaznosti koji mi je pred svima dala plavuša. Ma nije da je to bila njena ideja, ali nisam ju morao niti puno  moliti da to napravi pred svima. Dan je za mene počeo savršeno, što ćeš ljepše nego kada te probudi SUDAR U ZORU.

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag