PORTAL PRESSUM

Dan grada Umaga u znaku dječje igre, smijeha i veselja

Umag
2018-05-06 05:28:04

Kako je svaki rođendan najljepše proslaviti uz dječji smijeh i veselje, centar Umaga jučer je nakratko pretvoren u pravo dječje igralište. I maleni znaju razlog ove vesele rođendanske proslave, a to se na rođendanima i radi, stoga su se mnogi prepustili igrama bez granica. Skakalo se na sve strane, a mališani su se mogli natjecati i u baloniranju, žongliranju, mužnji mehaničke krave, a posebno zabavna bila je trka na prstenac. Pogoditi u sridu nije bilo lako.

Uz igre, pozornost je privlačila i teta Iva. Plesala je na svili, hodala na lopti, ali i šetala na štulama. Mi smo za kratki razgovor iskoristili ljestve.

Razigrana je subota jedan od najveselijih programa koji je povodom obilježavanja Dana grada Umag posvetio svojim najmlađim sugrađanima, za koju su se pobrinuli animatori tvrtke „Kakva zabava“ uz čije su igre mališani zaista uživali.

I veliki i maleni slažu se kako bi ovakve aktivnosti trebalo češće organizirati.

Rođendan Grada ipak je najljepši uz najmlađe. Igre ih čine sretnima, stoga bi, kazali su mnogi, ovakve programe trebalo uvrstiti u kalendar događanja. Barem nekoliko puta godišnje.

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag