PORTAL PRESSUM

Umaški 'Park za kućne ljubimce' opremljen novim agility spravama

Umag
2018-05-07 09:47:47

Nakon što jer točno prije godinu dana službeno otvoren novouređeni park za kućne ljubimce, odnosno par za istrčavanje pasa, ovog je petka stigla i nova oprema. Travnata površina od gotovo 1500 m2, uz postojeće je sadržaje, obogaćena i opremljena suvremenim spravama za igru i vježbu pasa pa će tako vlasnici moći u potpunoj slobodi i sigurnosti svoje ljubimce trenirati i istrčavati.
Izgradnjom navedenog sadržaja Grad Umag prati želje i sugestije svojih građana, koji su ukazali na nedostatak ovakvih površina u gradu.

„Osluškujući potrebe sugrađana i vlasnika kućnih ljubimaca, odlučili smo pokrenuti uređenje ograđenog prostora prvenstveno za istrčavanje pasa. Vlasnici i ljubitelji životinja znaju koliko će nove tzv. agility sprave pridonijeti sreći i slobodi njihovih kućnih ljubimaca. Park je prostran i ograđen, kako bi svatko mogao uživati u slobodi i bez straha.“ izjavio je gradonačelnik te najavio kako je namjera Grada Umaga nastaviti s izgradnjom sadržaja poput parkova za istrčavanje kućnih ljubimaca u samom gradu, kako na zadovoljstvo ljubimaca, tako i njihovih vlasnika.  

Izvor i fotogalerija: umag.hr

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag