PORTAL PRESSUM

Mlađi kadeti MOK Umag na Državnom prvenstvu u Rovinju

Odbojka
2018-05-10 07:16:47

Plasmanom na 2 mjestu u regiji (Istarske i Primorsko goranske županije) mlađi kadeti MOK UMAG-CPM UMAGO stekli su pravo sudjelovanja na završnici državnog prvenstva Hrvatske za mlađe kadete, koji se ovog vikenda, od 11-13.05.,  održava u Rovinju.
Ovo je povijesni uspjeh za naš klub i ovu generaciju dečki, pošto su prva generacija koja je ostvarila ovaj rezultat od postojanja kluba (2011 g.) i od početka službenih natjecanja (2015/16).

Ova generacija trenira skupa već 2 godine, te ovo je najljepši način da se zaokruži jedan ciklus, pošto od iduće godine 4 mlađa kadeta prelaze trenirati sa seniorima. No, već u nižoj kategoriji spremno čekaju dečki koji već treniraju godinu dana, da preuzmu njihova mjesta.

Veliko je zadovoljstvo nas u klubu vidjeti kako iz godine u godinu klub raste i sve više mladih se priključuje odbojci. Tim više je ovaj rezultat ove generacije (2003 i mlađi) fantastičan i povijesni rezultat za naš klub, pošto će ostati zapisano da je ova generacija bila prva koja je sudjelovala na državnom prvenstvu za mlađe kadete.

Čestitke dečkima i želimo im  prije svega puno zabave i druženja, stvaranja novih poznanstva, te uživanja u odbojci.
Uživajte!!

Edi Forza
Predsjednik kluba
MOK Umag-CPM Umago

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag