PORTAL PRESSUM

Prijem vatrogasaca kod gradonačelnika

Umag
2018-05-16 12:52:41

Nakon obilježavanja zaštitnika vatrogasaca Svetog Florijana (4. svibnja), za umaške vatrogasce: predstavnike Javne vatrogasne postrojbe, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Umag te Područne vatrogasne zajednice Umag, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese je organizirao svečani prijem dana 15. svibnja 2018. godine.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Umag na prijemu su bili prisutni zapovjednik Bojan Štokovac, zamjenik zapovjednika Robert Hrvatin, vođa smjene Elvis Vilanovich, vođa smjene i trener  Goran Štiglić, a najveće je iznenađenje bila nova članica JVP-a Brixi. Iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Umag stigli su predsjednik Valter Marfan te zapovjednik Marko Petrokov, dok je ispred Područne vatrogasne zajednice Umag bio prisutan potpredsjednik Niko Čančarević.

Gradonačelnik se svim prisutnima zahvalio u ime Grada Umaga, kao i svih sugrađanki i sugrađana, na iznimnom zalaganju i sudjelovanju u građenju bolje i sigurnije zajednice: „Zalaganje i žrtva sviju vas u svakodnevnom radu i djelovanju neprocjenjivo je blago naše zajednice. Zato vam od srca zahvaljujem na nesebičnom trudu kojim štitite sve nas jer nam pružate mogućnost bezbrižnijeg, mirnijeg i kvalitetnijeg života.“

Na prijemu je izraženo obostrano zadovoljstvo visokom razinom međusobne suradnje i uvažavanja, a također je postignuta i puna suglasnost o budućim ulaganjima Grada Umaga, kao jednog od osnivača Javne vatrogasne postrojbe Umag i Područne vatrogasne zajednice Umag, u djelatnost vatrogasne zajednice koja je okosnica sustava civilne zaštite Grada Umaga.

umag-hr

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac