PORTAL PRESSUM

Agonija koja prerasta u sramotu

Nogomet
2018-05-20 07:26:26

Nogometaši NK Umag Mladosti od danas i službeno sele u niži rang nakon nove blamaže. NK Žminj je taj koji je ovaj puta Umažanima "utrpao" šest golova, iako su mladi igrači Majkla Benčića prvo poluvrijeme odigrali 0:0 i bilo bi pitanje cijelog ishoda utakmice da u '54 minuti sudac Oroz nije "povukao oroz" tri minute u nastavku i dosudio penal za domaćina.

Penal i nije najgore što se je Umažanima tada dogodilo. Svoj drugi žuti karton dobio je Saša Stipanović koji je u '32 minuti zbog prigovora dobio prvi karton. Stipanović se tako pridružio kolegi Noelu Jugovcu koji je u istoj minuti ('32) dobio žuti za napucavanje lopte, a onda se i malo raspravljao sa sucem koji ga je poslao na hlađenje.

Tako je Benčić ostao bez oba stopera, a u toj situaciji sedam juniora koja su igrala ovu utakmicu, nisu mogli ništa učiniti.

Ovi kartoni su samo odraz stanja u klubu i bilo je pitanje kada će eskalirati, a ionako tanak igrački kadar sada je još manji i pitanje je koliki će od njih i htjeti istrčati u zadnjem kolu protiv Vrsara.

Franjo Sabo
 
 
OSTALI REZULTATI
 
 
 
POSLJEDNJE 22. KOLO

 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag