PORTAL PRESSUM

Derbi utakmica juniora Umaga i Buja

Nogomet
2018-05-23 09:29:51

Prošlo 20. kolo juniorskog prvenstva sjeverne skupine nije odrađeno u cijelosti. Mladi nogometaši NK Umag Mladosti i NK Buja odgodili su svoju utakmicu za danas s obzirom na to da većina mladih Umažana nastupa za seniorsku momčad, a u nedjelju se je igrala vrlo važna utakmica u Žminju.

Ova utakmica nema nekog posebnog značaja što se poretka na ljestvici tiče. Momčad Buja već je osigurala naslov prvaka skupine sjever, dok se Umažani još bore za tu drugu poziciju koju bi im mogli iskompromitirati mladi nogometaši Buzeta koji im cijelo vrijeme pušu za vratom.

No ipak, svaka utakmica između Umaga i Buja nosi svoj naboj i tenzije, pa tako i ova. Svi ovi momci su u privatnom životu dobri prijatelji, ali kada obuku dresove sve to se zaboravlja.

Majkl Benčić već poodavno ima krizu u momčadi. Cijelo stanje u klubu oko seniorske momčadi se odrazilo na igru juniora tako da je Benčić sa svojim mladićima dobio zadatak da bude "dežurni vatrogasac" u nemogućoj misiji.

Današnja utakmica između juniora NK Umag Mladosti i NK Buja igra se u Stella Marisu u srijedu 23.05. s početkom u 18:00 sati

Franjo Sabo
 
LJESTVICA:
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag