PORTAL PRESSUM

Minimalna pobjeda gošći iz Čakovca

Rukomet
2018-05-23 06:54:41

Posljednja utakmica ove takmičarske sezone igrana je u Umagu između domaćih rukometašica i gošći iz Čakovca ekipe Zrinskog. U očekivanju trenerskog nadmudrivanja trenera Gorana Mrđena i domaćeg trenera Vojislava Vujića počeo je i prvi dio susreta.
 
Zrinkice su svoj prvi gol zabile u četvrtoj minuti, a domaće igračice u '9.
 
Prvi dio bila je borba domaćih snaga da (neuspješno) kroz sredinu pokušaju zabiti, da bi tek nakon time outa shvatile da u ovoj utakmici igraju i krila, tako da je Žuliček otvorila s prvim golom, a mlada Monika Pratljačić s trećim golom za domaće.
 
Nekako na isti način su napadale i gošće, ali na golu Umažanki bila je Iris Pratljačić koja je u prvom dijelu imala 5 obrana, dok je gostujuća Marta Kozjak sakupila 6 obrana.
 
Zanimljivo je i to da je Ana Jajčević svoj prvi gol zabila iz penala tek u '28 minuti.
Na kraju gošće su otišle zadovoljnije na odmor rezultatom 12:15.

Prvi dio drugog poluvremena protiče u ravnopravnoj igri tako da imamo do '45 minute "istu metu, isto odstojanje", tri gola prednosti gošći.

U drugom dijelu drugog poluvremena oba trenera dala su priliku da zaigraju i djevojke "s klupe". To je kod Umažanki donijelo malo agresivnosti u obrani tako da su u '55 minuti anulirali prednost gošći.

Neriješeni ishod ove utakmice bio je nekako najrealniji i domaće igračice imale su punu minutu posljednji napad ali su na kraju nespretno propustile priliku da uknjiže svoj 22. bod tako da su gošće s minimalnom prednošću pobijedile rezultatom 26:27.

Prije utakmice upriličena je mala svečanost. Od kluba su se oprostile Julijana Žuliček i Ivana Kovač.

Franjo Sabo
 
STATISTIKA UTAKMICE USKORO
 
 

 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag