PORTAL PRESSUM

Revijalno gostovanje u Gorici

Rukomet
2018-05-26 08:15:46

Rukometaši Umaga večeras će gostovati u pretposljednjem kolu Lige za ostanak u Gorici. Ovu utakmicu možemo slobodno nazvati utakmicom mladih pošto niti jedna momčad nije u opasnosti ispadanja, a upravo je ovo prilika da oba trenera daju veću minutažu mladim igračima koji tek dolaze.

Umažani su prvi na ljestvici Lige za ostanak, dok je Gorica na 4. mjestu ali dijele ih samo tri boda. Tu su još Zamet i Sesvete, a "ispisnicu" iz Premier lige već su osigurali Metalac i Karlovac.

Svakako da će Boris Lisica od svojih igrača tražiti ozbiljnost i pobjednički pristup čisto zbog dojma na kraju sezone. Iako suočen s brojnim pehovima koje nose povrede ključnih igrača, Lisica može biti itekako zadovoljan postignutim. Ove godine momčad je iznjedrila nekoliko mladih momaka koji već iduću sezonu mogu biti nosioci igre Umažana, a zapravo to je cilj svakoga trenera da stvori svoj vlastiti kadar mladih igrača koji još godinama nakon toga mogu igrati zajedno, a Umag ima upravo taj bazen zahvaljujući trenerima mlađih kategorija koji su do sada radili s njima.

Utakmica RK Gorica - MRK Umag igra se u Gorici u subotu 26.05. s početkom u 19:00 sati

Franjo Sabo

 
LJESTVICA:
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag