PORTAL PRESSUM

Moela i Tar za prvaka sjevera

Nogomet
2018-05-27 08:02:29

U nedjelju 27.05. na Moeli utakmicu će odigrati prvaci skupina sjever A i B, NK Moela i NK Tar. Iako su obije momčadi osigurale (uz Polet iz Snašića, predgrađe Labina) učešće u 2. ŽNLI, Savez je ipak odlučio da sjever dobije jedinstvenog prvaka lige.

Prva utakmica igra se u Umagu na Moeli, dok će za tjedan dana biti uzvrat u Taru.

Uopće ovakva treća liga s grupama sjever A i B, te grupom jug malo je konfuzna, pogotovo sjever. Kada se je formirala 3. liga Istre tada su klubovi sami mogli odlučivati u koju će skupinu, tako da se u sjever prijavilo 17 ekipa pa je savez podijelio na dvije lige, A devet, B osam momčadi.

No bilo kako bilo, bila je to napeta i turbulentna sezona u kojoj se u grupi B Tar borio s Višnjanom 1957, dok je u grupi A bila "bitka" gotovo do posljednjeg kola između Moele i Petrovije koje su pokazale jedan dobar nogomet ravan puno višem rangu natjecanja.

Vjerujemo da ćemo i danas uživati u nogometu na Moeli. A tamo gdje igra Boško Radić, Ivan Njoko Matošević, Vedran Jandrlić i ostale vedete Moele ne može biti monotono.

Utakmica za prvaka sjeverne skupine između NK Moele i NK Tara igra se u nedjelju 27.05. s početkom u 17:30 sati na igralištu NK Moele.

Franjo Sabo

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag