PORTAL PRESSUM

Umažani se pobjedom oprostili od publike

Rukomet
2018-05-30 04:49:48

Utakmica posljednjeg desetog kola Lige za ostanak igrala se danas u Umagu a gostje bila ekipa iz Sesveta. Ova utakmica niti jednoj momčadi nije značila gotovo ništa izuzev statistike koja će se pogledati nakon nekoliko godinaU redovima domaćina svoje posljednje minute na golu Umaga odradio je novopečeni golman Ademar Leona Dino Slavić, a trener Boris lisica dao mu je prvih dvadeset minuta utakmice.

Gosti iz Sesveta držali su rezultat prvih deset minuta dok domaćini nisu postigli "radnu temperaturu",a nakon toga oni preuzimaju rezultat u svoju korist.

Po igračima se je vidjelo da i jedni i drugi, bez obzira na značaj utakmice, žele pobjedu, tako da 29 golova u prvom djelu može uči u kategoriju "bolji napad, slabija obrana".

Na odmor se otišlo rezultatom 15: 14 u korist domaćina što je otprilike i odraz igre na terenu..

 
Prvi dio drugog poluvremena protiće u blagoj nadmoći domaćih igrača koji nekako lakše i jednostavnije realiziraju svoje prilike. Boris Lisica rotira svoje igrače ali i dalje oni najmlađi još čekaju svoju priliku s klupe. Od 20. pa sve do 37. minute svoju minutažu je dobio i mladi golman Sven Matijević kojeg je do kraja zamijenio Tomislav Milinković.
 
Do kraja utakmice svi igrači u redovima domaćina dobili su svoju priliku da zabilježe "ozbiljniju" minutažu i prema reakcijama s tribina taj potez Lisice primljen je s puno odobravanja.
 
U finišu utakmice kada se rezultat približavao izjednačenju Lisica bi u igru ubacio Tomislava Severca koji je nemiliosrdno trpao "svojima" i držao rezultatsku razliku.
 
Na kraju zaslužena pobjeda domaćina za oproštaj od sezone 2017/2018.
 
Franjo Sabo
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag