PORTAL PRESSUM

Moela na uzvrat u Tar s pozamašnom zalihom

Umag
2018-06-03 08:47:21

Danas (nedjelja 03.06.) u Taru će se odigrati uzvratni susret za prvaka 3. ŽNLI sjever između Tara i umaške Moele. Prije tjedan dana na Moeli u prvoj utakmici domaćini Moela deklasirali su Tarane s pet golova razlike (5:0). S toga ova današnja utakmica bit će čista forma da se zadovolje pravila.
 
I jedna i druga ekipa (uz Polet) plasirale su se u 2. ŽNLI tako da je ova utakmica  prestiža.
 
Danijel Uzelac trener Moele ima jednu jako dobru ekipu sastavljenu od iskusnih igrača s jedne strane i spoja mladosti s druge strane, ali ono što je znakovito to je da ovi "stariji" jače grizu nego u mladim danima, tako da Boško Radić koji je duboko zagrizao u četrdesetu dirigira napadom, dijeli savjete i drži sve konce igre Moele.
 
Ivan Njoko Matošević očito nikada nije prestao biti "gladan" golova. To pokazuje na svakoj utakmici, a to je odlika rasnog strijelca, a Matošević je to već više od dvadest godina.
 
I tako bi mogli nabrajati odlike svakog igrača pojedinačno, od golmana Kristijana Kolara, pa sve do onih najmlađih kao što je Bruno Premužić, momak koji je već odavno prerastao sve županijske lige.
 
Utakmica NK Tar - NK Moela Umag igra se na stadionu u Taru s početkom u 17:30 sati.
 
Franjo Sabo

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag