PORTAL PRESSUM

III ŽNLI: Vižinada i dalje bez poraza, Dinamo i Petrovija čekaju kiks

Nogomet
2018-10-07 06:08:40

Županijski trećeligaši odradili su 4. kolo svi izuzev NK Buzeta i Višnjana 1957 koji su dogovorili da utakmicu odigraju u ponedjeljak 08.010.

Vižinada je uknjižila nova tri boda i bez poraza je prva četiri kola. Dinamo i Livade odigrale su jednu dobru i dinamičnu utakmicu u kojoj su domaćini jednom zrelom igrom visoko porazili Livade, a rezultat mije odraz stanja na terenu nego zrelosti ekipe Dinama što hoće reći da Livade opće nisu loše stajale na terenu i da su imali svojih prigoda.

Savudrija je ponovo ostala kraća za jedan gol, a Marušići su s tri nova boda napravili pomak na gore. Petrovija i Grožnjan odigrali su još jučer svoju utakmicu i Petrovija je uknjižila nova tri boda koja ih drže pri vrhu ljestvice. Petrovija čeka kiks Vižinade, a za to će imati priliku već sljedeće kolo kada gostuju u Vižinadi.

Umag Mladost je pobijedila Galeb sa 1:2, a za ovu utakmicu možemo reći "pobjedi se ne gleda u zube".
 
REZULTATI 4. KOLO
 
 
LJESTVICA
 
 
 
SLJEDEĆE KOLO
 
 
NK GALEB - NK UMAG MLADOST  1:2  (O:0)NK SAVUDRIJA - NK MARUŠIĆI  0:1  (0:0)NK DINAMO - NK  - NK LIVADE  4:1  (2:0)NK MOMJAN 1947  - NK VIŽINADA  1:3  (0:2)NK PETROVIJA  - NK GROŽNJAN OPRTALJ  3:0  (1:0)

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag