PORTAL PRESSUM

Crna kronika: Provalio u ugostiteljski objekt u Garibaldijevoj

Umag
2018-11-04 08:43:11

Provalio u ugostiteljski objekt

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teška krađa. Muškarca se sumnjiči da je u noći s 23. na 24. listopada, u Ulici Giuseppea Garibaldija u Umagu, provalio u ugostiteljski objekt, iz kojeg je otuđio novac i razna alkoholna pića, čime je oštetio 33-godišnjaka za više stotina kuna.
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 1. studenoga u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 1. studenoga oko 6.20 sati na području Buja, jedna je osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak upravljao automobilom Volkswagen Passat, pulske registarske oznake, iz smjera Brtonigle u smjeru Granda. U lijevom zavoju, vozač se nije kretao uz desni rub kolnika te je prešao na lijevu stranu i van kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u betonsko postolje mosta i ogradu, nakon čega se zarotirao i udario u zemljano uzvišenje te sletio u kanal  ispod mosta. Ozlijeđenom vozaču pružena je pomoć u riječkoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

PU istarska

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag