PORTAL PRESSUM

ŽRK Umag: Nakon Zameta nema popravnog

Rukomet
2019-01-12 11:43:06

Nakon što je u zaostaloj utakmici 3. kola ekipa ŽRK Umag propustila priliku da se 'odlijepi' s dna i udupla svoja dva boda, večeras ma parketu dvorane 'Stella Maris' slijedi nastavak grčevite borbe za ostanak u društvu najboljih. U Umagu gostuje ekipa Zameta koja uz Umažanke ove sezone slovi kao potencijalni "fenjeraš".

LUCIJAVračati se na utakmicu koju su Umažanke odigrale u srijedu protiv Trešnjevke bilo bi iluzorno. Utakmica u kojoj je viđena jedna rukometna nula. Igra bez glave i repa. Igra bez obrane u kojoj je (ipak) mlada umaška golmanica Lucija Blašković 'sakupila' 12 obrana samo zahvaljujući svojoj individualnoj kvaliteti, a 31 postignuti gol je ponovo, samo individualna kvaliteta Pavković (9) i Jajčević (12).

Večeras od 18 sati Adrijana Prosenjak trenerica Zameta pokušat će učiniti isto što je učinila i Trešnjevka. Odnijeti bodove iz Umaga kojima bi u nastavku sezone olakšali borbu za ostanak u 1. HŽRL. Umažankama gubitak bodova protiv Zameta značio bi stepenicu dolje i nastavak prvenstva s malo nade u oporavak.

Što može napraviti Jakša Boglić nakon debakla s Trešnjevkom u večerašnjoj utakmici? Očito jako malo. Sada je sve u njihovim glavama. Na večerašnjoj utakmici, tko bude manje griješio na svoj će konto uknjižiti bodove.
 
Za večeras je najavljeno da će se umaškoj publici predstaviti i nova golmanica koja je iz Slovenije.

Utakmica ŽRK Umag - ŽRK Zamet igra se u subotu 12.01. s početkom u 18:00 sati u dvorani Stella Maris u Umagu.

Franjo Sabo
 
PAROVI KOLA
 
 
LJESTVICA
 
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag