PORTAL PRESSUM

Teško gostovanje Umažanki u Osijeku

Rukomet
2019-03-13 09:45:26

Osijek, Murvica, Umag pa i Trešnjevka glavni su kandidati za popunu upražnjenog mjesta koje 'seli' u II ligu. Svaka utakmica koju od danas ovi klubovi budu igrali je kvalifikacijska, a upravo će danas na Zrinjevcu u Osijeku odmjeriti snage osječke rukometašice i Umažanke.

Tablica sve govori. Osječanke imaju sedam bodova dok Umag i Murvica imaju 8. U nešto komfornijoj situaciji je Trešnjevka s deset bodova.

U sljedeća dva kola 20. i 21. puno toga bi se trebalo 'odmotati'.

Danas Umažanke igraju s Osijekom, a već sljedeće 21. kolo Osječanke putuju u Crikvenicu na parket Murvice, dok Umažanke dočekuju neugodnu ekipu Bjelovara. Zapravo kada se god vodi borba za ostanak nema 'laganih' utakmica. Sada dolaze na naplatu sve anomalije prošlih kola.

U takvim okolnostima nije lako igrati. U mozgu djevojaka nastaje košmar, uvlači se nesigurnost i strah od pogreške, a strah je najveći neprijatelj.

S toga danas treba u Osijeku istrčati hrabro. Ostaviti srce na parketu i u koliko se bude odigralo u obrani kao u prošlom kolu protiv Agroproteinke Sesvete i samo malo poboljšala realizacija u napadu djevojke bi iz Slavonije mogle kući pjevajući. Pa sretno vam bilo.

Utakmica ŽRK Osijek - ŽRK Umag igra se u dvorani Zrinjevac u Osijeku u srijedu s početkom u 18:00 sati.

Franjo Sabo
 
 
 
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag