PORTAL PRESSUM

Duks pronasao drogu i u Umagu

Crna kronika
2019-05-03 07:23:02

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije su zajedno s policijskim službenicima  Policijske postaje Umag dovršili kriminalističko istraživanjem nad 37-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, omogućavanje trošenja droga i nedozvoljena trgovina.
Naime, temeljem ranije prikupljenih operativnih saznanja, policijski službenici su  uz angažman službenog psa za detekciju droge Duksa obavili pretragu mobilne kućice koju koristi osumnjičeni u Umagu, u kojoj je pronađeno više paketića s 18,63 grama marihuane i više od dva kilograma rezanog duhana.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je da se osumnjičeni bavio preprodajom droge te ju  davao na korištenje.
Pronađena droga je oduzeta te će se dostaviti na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu.
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu 3. svibnja u jutarnjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Pao po stepenicama i teže se ozlijedio

Umaška je policija zaprimila dojavu da je u stambenoj zgradi u Ulici Giuseppea Garibaldija, muškarac teže ozlijeđen. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je 45-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine jučer oko 17,30 sati, u jednom trenutku poskliznuo te pao po stepenicama. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć riječkoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

PU istarska

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
On Sir Richard Francis Burton`s Trail - Atlas Rabac