PORTAL PRESSUM

Kolumna Sabotaža: Dom za vješanje

Kolumna - Sabotaža: Franjo Sabo
2019-05-29 09:46:06

Pričam jutros ženi uz kavu kako sam sinoć pročitao da bi svaka žena, ako želi pored sebe imati sretnog muža, trebala da ga pomazi dnevno barem osamnaest puta. Ok, malo sam iskrenuo stvar. To osamnaest puta se odnosilo na žene, ali jebeš ga. Svatko melje na svoj mlin.

Ta moja izjava bila je popraćena čudnim pogledom i pitanjem: -"Hoćeš reći da ti nisi sretan jerbo te ja ne pomazim osamnaest puta"?

Znao sam da bi tu bilo dobro da stanem. Ali onaj vrag u meni koji samo čeka da izazove neku frku nije mi dao mira.

-"Ma neeee, pogrešno si shvatila. Ja sam samo citirao ono što sam pročitao i ruku na srce s tim se baš i ne slažem. Što bi ti mene morala maziti osamnaest puta kada se sve to može riješiti npr. odjedared".

-"Tipično muško razmišljanje. Tvoje poznavanje ženske psihe stalo je na dobroj guzi, velikim sisama i vrištanju u krevetu. Eto toliko ti znaš o ženskim osjećajima. Pa dobro jesi li se ti ikada zapitao što žena osjeća, gdje je ranjiva, što trebaš učiniti da ju usrećiš. Naravno nisi. Nisi samo zato što ti od guze, sisa i napućenih usana ništa drugo niti ne vidiš".

Sada je bio krajnji momenat da se povučem dok je još vrijeme, ali onaj prokleti vrag koji samo čeka frku kopkao me je. "Reci joj što je sljeduje. Ne budi šonjo. Pokaži tko u ovoj kući nosi hlače".

-"Znaš draga, koliko ja znam o ženama ti bi se zaprepastila. Ja točno znam što ženu može usrećiti ili rastužiti. Ja sam svojevrsni ekspert za ženske osjećaje. Meni svakodnevno žene na ulici kažu kako su ljubomorne na tebe, jer imati ovakvog muža, zabavnog, šarmantnog, finog, kulturnog, zgodnog, dobro ajde s ovim "zgodni" sam malo pretjerao, ali hoću reći da ja na ljestvici poželjnih pozitivaca vrlo visoko kotiram i da, jedna mi je rekla da ja zaslužujem bolju ženu nego što si ti".

Gledao sam je u oči. Nisam niti trepnuo kada sam pročitao u njima onaj ubilački nagon. Znao sam da sam od ovoga trenutka vrlo visoko na njezinoj ljestvici za odstrjel.

Sada me spašava samo stara prokušana metoda. Šeretski osmjeh. Poljubac. Neizbježno: "znaš da ja, unatoč svemu, volim samo tebe".

Sve to palilo je nebrojeno puta dok smo još bili mladi, a ona naivna. Sada kada je i ona sakupila dovoljno staža i iskustva.Kada je puno puta, kao i svaka žena, napravila veliku inventuru svoga života. Sada te finte više ne pale.

Znao sam da hitno moram "izgladiti" ovu stvar želim li još neko vrijeme zadržati jajca. Pod hitno se trebam baciti na "njen teren".

-" Nego jebeš maženje. Reci ti meni kako da se mi riješimo ovih čvoraka i vrabaca. Ako oni ovako nastave ostajemo mi bez trešanja, a još nisu ni sazrele"?

Njen ledeni pogled i dalje me je strijeljao. -"Baš sam nešto sinoć, dok si ti čitao i maštao o maženju osamnaest puta, razmišljala, kako bi tebe trebalo objesit na trešnju da plašiš čvorke i vrapce. Onako neodoljiv, šarmantan, fin, kulturan i zgodan sigurno bi ih rastjerao, a ja bih onda dolazila osamnaest puta da te pomazim, malo, onako, oklagijom".

Sjedim na terasi omiljenog kafića i pišem ovu kolumnu. Uvijeti da se vratim kući još nisu sazreli (kao ni trešnje). Bliži se podne, a moj želudac se pomalo buni.

-"Hej mala, ima li nešto za pojesti"?
-"Kuhinja nam ne radi. Vidiš da će kiša svakoga trena, ali imam ja jedan sendvič pa ću ti dati pola, a imam i finih trešanja iz moga vrta".

Gledam ju ispod oka. Ženska i po.Zna ona da ljubav prolazi kroz želudac. A ova moja će meni da ja ne poznajem žensku psihu.

Ova mala izgleda sasvim solidno. Fina guza, dobre sise i napućena usta, a ima i sendvič. Pa tko je ne bi mazio osamnaest puta dnevno?

Iz sanjarenja me probudila zvonjava moga mobitela. Zvuk pjesme "Killing me softly" vratio me je u stvarnost.

-"Misliš li ti doći na ručak? Kupi usput i osamnaest metara užeta. Dobra će biti i osmica".

Sjedim i dalje i ne mičem se. Dobro, to je to. Jebeš ga, od nečega se umrijeti mora. A tako nije trebalo biti. Samo da sam joj jutros rekao da sam pročitao da svaki muž mora pomaziti svoju ženu osamnaest puta dnevno i sve bi (možda) bilo drugačije. Ali ne. Onaj vrag, koji voli frke, morao se je umiješati.

Mladoj dami sam se zahvalio na ponuđenom sendviču. Samo je napučila usne, izbacila guzu i "očešala" me sisama.

U autu na radiju bila je neka ljubavna pjesma, a ja sam laganini bio još omamljen. Sendvič, "češanje", ženski zavodnički osmjeh. Eto što ti je život. U samo par sati od granice smrti do ljubavnog ludila. Bio sam omamljen. Ovoliko erotike u samo par sati, a onda sam na radiju čuo reklamu za retro film koji se večeras prikazuje na tv-u, a ja ga možda neću gledati. DOM ZA VJEŠANJE.

Franjo Sabo - Sabotaža

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac