PORTAL PRESSUM

Besplatno oglašavanje na InfoSmile oglasnim uređajima

Umag
2019-06-24 10:17:48

InfoSmile interaktivni LED displej i MediaSmile agencija zajednički je projekt informatičke tvrtke PROMPT ICT d.o.o. iz Umaga i tvrtke SOLBI LAB d.o.o. iz Kutine.

Samostojeći interaktivni info pano - InfoSmile INDY - postavlja se u unutarnje prostore gdje ljudi često borave i na njemu se mogu prikazivati oglasne poruke u slikovnom i video formatu. Uređaj je moguće postaviti u kafiće i restorane, bolnice i ljekarne te u trgovačke centre i različite vrste trgovina. Vlasnici ugostiteljskih i ostalih objekata mogu prikazivati svoje akcijske cijene ili proizvode koje bi htjeli da se bolje prodaju.


 
 
Razvoj uređaja, softvera te cijela proizvodnja je u Hrvatskoj.
 
Besplatno oglašavanje nude se vlasnicima poslovnih objekata (kafići, restorani, barovi, …) na svim InfoSmile uređajima gdje ih se postavi u Istri i Rijeci te novim poduzetnicima u prvoj godini poslovanja.

Posebno promotivno razdoblje biti će kroz cijeli 7. mjesec u kojem će se svim zainteresiranim oglašivačima ponuditi besplatno oglašavanje.

Sve dodatne informacije o lokacijama InfoSmile oglasnih uređaja, cijenama i promotivnom razdoblju možete zatražiti putem E-mail adrese  istra.kvarner@mediasmile.me i pogledati na službenim stranicama MediaSmile agencije https://mediasmile.me/istra-kvarner/

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
On Sir Richard Francis Burton`s Trail - Atlas Rabac