PORTAL PRESSUM

Svečani prijem gradonačelnika Grada Umaga za izvrsne učenike srednjih škola

Umag
2019-07-29 10:33:06

Grad Umag tradicionalno svake godine nagrađuje izvrsne učenike završnih razreda srednjih škola koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom srednjoškolskog obrazovanja te koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede srednje škole. Ove je godine gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese izvrsne srednjoškolce koji su školskoj godini 2018./2019. završili s odličnim uspjehom sve obrazovne godine, primio u ponedjeljak, 29. srpnja 2019. godine u Gradskoj vijećnici Grada Umaga. Učenicima su dodijeljena priznanja i novčane nagrade u iznosu od 500,00 kuna.

Ukupno je 13 učenika završilo s odličnim uspjehom sve obrazovne godine, i to Lovre Labura,  Stefan Madnić, Karin Smilović, Klara Vladimir, Filip Leindl, Ivana Stipanović, Iva Andrea Pašić-učenici Srednje škole Mate Balote u Poreču, Tonka Čikeš, David Labinjan i Laura Manin-učenici Pazinskog kolegija-klasične gimnazije Pazin, Patrik Butković-učenik Srednje škole "Vladimir Gortan" u Bujama, Ana Auguštin-učenica Talijanske srednje škole "Leonardo da Vinci" u Bujama te Martin Končar-učenik Talijanske srednje škole "Pietro Coppo" u Izoli. U školskoj godini 2018./2019. srednje je škole pohađalo ukupno 379 učenika s područja Grada Umaga
    
„Čestitam od srca svim našim srednjoškolskim odlikašima. Čestitam ovom prilikom i njihovim mentorima, roditeljima, kao i svima onima koji su dali veliki doprinos uspjehu naših izvrsnih učenika, jer upravo su oni naša budućnost  i primjer svim mlađim generacijama da se rad i trud isplati. Našim mladim perspektivnim učenicima želim kvalitetnu i uspješnu budućnost, puno upijanja novih znanja!“, zaključio je gradonačelnik Bassanese prilikom dodjele priznanja.

GRAD UMAG

URED GRADA
 
Fotogalerija: umag.hr

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
On Sir Richard Francis Burton`s Trail - Atlas Rabac