PORTAL PRESSUM

Horor u Sesvetama

Rukomet
2020-02-01 06:02:26

(Ovaj izvještaj pisan je za vrijeme utakmice isključivo prema zapažanjima sa statistike koja se objavljuje na stranicama HRS-a).
 
Nakon odlične igre prošlog vikenda protiv Lokomotive Umažanke su otputovale u Sesvete s puno nade da mogu izvuči povoljan rezultat.

Upravo su tako i ušle u utakmicu. Čvrsto, snažno i pobjednički.

Prvo poluvrijeme veći dio utakmice bile su u vodstvu, a u '12 minuti kada je Nikolina Nushi zabila svoj prvi gol a umaški deveti, bilo je +4 za Umažanke (5:9).

Domaće golmanice su bez obrane u prvom poluvremenu, dok je Iris Pratljačić imala četiri, a svoj doprinos dala je i Lucija Blašković obranivši penal.

Nakon toga domaće igračice konsolidiraju svoje redove i prvenstveno zahvaljujući Bernardi Cališak (4/5) održavaju rezultat u egalu.

Tea Bunić otvorila je utakmicu s dva gola, a pridružila joj se je i Nataša Miočinović s dva gola na otvaranju utakmice. Nakon toga palicu preuzima Andrea Pavković (6/8) koja je nezadrživa u napadu i serijom golova drži gošće iz Umaga u minimalnoj prednosti.

Na kraju (prema statistici) Umažanke na odmor odlaze s +2 gola (13:15).

Prvih deset minuta drugog poluvremena Lavice uraganski "melju" nemoćne Sesvećanke. Ponovo Tea Bunić otvara novim golom da bi joj se pridružile Ana Jajčević (u '33 minuti prvim golom iz igre), te Sara Imamovići Kristina Plahinek 2x.

U '40 minuti na semaforu je stajalo 15:20.

Ono što se je događalo nakon '40 minute jednostavno nije moguće iščitati iz (traljave) statistike domaćina, pa nam jedino ostaje da vam prenesemo istu, a pametniji ćemo biti kada pogledamo snimku utakmice.

Franjo Sabo
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac